Αταμάν: «Ο Γιαννακόπουλος θέλει την κορυφή της Ευρώπης - Λέω στους Ολυμπιακούς ότι είμαι εδώ για να τους κερδίσουμε» (vid)
i

© EuroLeague Basketball

Αταμάν: «Ο Γιαννακόπουλος θέλει την κορυφή της Ευρώπης - Λέω στους Ολυμπιακούς ότι είμαι εδώ για να τους κερδίσουμε» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:18 - 12.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:51 - 12.02.2024

Ο Εργκίν Αταμάν παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο κανάλι του ΟΠΑΠ και μίλησε για τη σχέση του με τον Παναθηναϊκό, την επαφή του με τον κόσμο και το τι είπε όταν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού του είπαν πως «σε σεβόμαστε, αλλά έχουμε καλύτερη ομάδα».

Η γνώση του στο παιχνίδι και οι πορείες των ομάδων του, έχουν τοποθετήσει τον Εργκίν Αταμάν στην ελίτ των προπονητών εδώ και χρόνο. Το στυλ και ο χαρακτήρας του τον κάνουν... δελεαστικό σε συνεντεύξεις και το επίσημο κανάλι του ΟΠΑΠ είχε την χαρά να τον φιλοξενήσει και από την φιλοξενία αυτή προέκυψαν χαρακτηριστικές ιστορίες. 

Όπως αυτή που ο Τούρκος κόουτς του Παναθηναϊκού αποκάλυψε όταν, φίλαθλοι του Ολυμπιακού τον συνάντησαν στην Γλυφάδα και όπως ο ίδιος αφηγήθηκε «μου είπαν πως "είμαστε με τον Ολυμπιακό, σεβόμαστε την δουλειά σου, όμως εμείς θα κερδίσουμε" και τότε τους απάντησα "συγγνώμη, οι καιροί έχουν αλλάξει. Εγώ είμαι εδώ τώρα και θα κερδίσω"».

Αρχικά μίλησε όμως, για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και όπως χαρακτηριστικά είπε «πιστεύω οτι στην πρώτη συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, τον πρόεδρο, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο είδα ότι είχε πολύ μεγάλη επιθυμία να επαναφέρει τον Παναθηναϊκό στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης». 

Επίσης διέκρινε ότι «είχε τη θέληση να ξεκινήσει αυτή την "επανάσταση" μαζί μου. Και εκείνη την περίοδο, πίστευα ότι η θητεία μου στην Εφές είχε τελειώσει. Και βεβαίως μου άρεσε το project και πίστεψα σε αυτό. Πάντα ξεκινάω να κάνω κάτι όταν μου αρέσει το project και πάντα θέλω όλοι να πιστεύουν σε αυτό. Γιατί αν πιστεύω μόνο εγώ και ο πρόεδρος, δεν έχει σημασία. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να πιστέψουν οι παίκτες και ο κόσμος».

Η Euroleague, ο... τρελός ψυχίατρος Τζακ Νίκολσον και το ματσάρισμα Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού AKTOR
EUROLEAGUE

16:22 - 11.02.2024

Η Euroleague, ο... τρελός ψυχίατρος Τζακ Νίκολσον και το ματσάρισμα Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού AKTOR

Με ένα φοβερό ποστ στα social media η Euroleague ειδοποίησε τους φίλους του μπάσκετ ότι παρακολουθεί με αγωνία την κατάταξη της regular season και ένα πιθανό συναπάντημα Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού AKTOR.

Και πρόσθεσε πως «σέβομαι πολύ και την οικογένειά του, γιατί ο πατέρα του και τα άλλη μέλη έκαναν τον Παναθηναϊκό μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Πολλοί μου έλεγαν πριν έρθω εδώ "Εργκίν είσαι δύσκολος άνθρωπος, αλλά και ο Γιαννακόπουλος είναι πολύ δύσκολος. Πως θα τα βρείτε μεταξύ σας". Και είπα: "Μου αρέσει περισσότερο να έχει κάποιος αυτά τα συναισθήματα, να θυμώνει, να αντιδράει και να χαιρόμαστε μαζί».

Επιπλέον, ο Εργκίν Αταμάν ενημέρωσε και για έναν ακόμα ρόλο του. Αυτόν που αφορά τις πόζες του, καθώς όπως αποκάλυψε «τουλάχιστον 50 άτομα τη μέρα που ζητούν να βγούμε φωτογραφία. Παντού! Στον δρόμο, στην παραλία, στο εστιατόριο». Κι αφού βγάλουν την selfie μετά του λένε πως «θέλουν το 7ο αστέρι και θέλουν να νικάμε τον Ολυμπιακό».