Η Euroleague, ο... τρελός ψυχίατρος Τζακ Νίκολσον και το ματσάρισμα Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού AKTOR

Σλούκας - Κάνααν

Η Euroleague, ο... τρελός ψυχίατρος Τζακ Νίκολσον και το ματσάρισμα Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού AKTOR

Νίκος Καλαμπάκας 16:22 - 11.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:05 - 11.02.2024

Με ένα φοβερό ποστ στα social media η Euroleague ειδοποίησε τους φίλους του μπάσκετ ότι παρακολουθεί με αγωνία την κατάταξη της regular season και ένα πιθανό συναπάντημα Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού AKTOR.

Μια φωτογραφία του Τζακ Νίκολσον επέλεξε η Euroleague προκειμένου να προμοτάρει την προσπάθεια του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού να βρεθούν στο τέλος της λίγκας σε θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση.

Η εξαιρετική παρουσία μέχρι στιγμής των πρασίνων στη διοργάνωση έχει... αναβαθμίσει το ενδιαφέρον και όσο βαδίζουμε προς την ολοκλήρωση της regular season. τόσο η αγωνία αυξάνεται.

Η Euroleague λοιπόν παρακολουθεί στενά την πορεία των ελληνικών ομάδων και άπαντες ανυπομονούν να δουν που θα τερματίσουν Πειραιώτες και Αθηναίοι, προκειμένου να δουν αν θα υπάρξει «ελληνικός εμφύλιος».

Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός AKTOR βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης, ενώ ο Ολυμπιακός στην 6η. Το τι σημαίνει αυτό, το διαβάσατε χθες στο θέμα του Sportal: Αν η regular season τελείωνε τώρα, ο Παναθηναϊκός θα είχε πλεονέκτημα έδρας σε σειρά playoffs με τον Ολυμπιακό  και όλη η Ευρώπη θα έβλεπε ένα φοβερό match up ανάμεσα στους δύο αιωνίους αντιπάλους του ελληνικού αθλητισμού.

Αυτό το ξέρει καλά η Euroleague η οποία επέλεξε να βάλει μια φωτογραφία του τζακ Νίκολσον από την ταινία «Ασκήσεις ηρεμίας», όπου ο βαραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έκανε τον... τρελό ψυχολόγο! Το βλέμμα του τα λέει όλα και αφήνει υπονοούμενα για το τι θα ζούσαμε σε περίπτωση που οι δύο ομάδες βρισκόντουσαν σε σειρά αγώνων...

🔴Sportal Sunday Live με ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και όλο το ρεπορτάζ από την Τούμπα