Χωρίς τον Κάνααν ο Ολυμπιακός κόντρα στο Μαρούσι
i

© Intime

Χωρίς τον Κάνααν ο Ολυμπιακός κόντρα στο Μαρούσι

Γιώργος Γαβριλάκης 12:39 - 11.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:46 - 11.02.2024

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επέλεξε να μην συμπεριλάβει τον Αϊζέια Κάνααν στην εξάδα των ξένων για το ματς της Κυριακής (11/2, 20:30) κόντρα στο Μαρούσι.

Για λόγους ξεκούρασης (και μόνο γι' αυτούς) ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας επέλεξε να μην συμπεριλάβει τον Αϊζέια Κάνααν στη σύνθεση της ομάδας που θα παρατάξει για τον αγώνα της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League κόντρα στο Μαρούσι

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Κυριακής (11/2, 20:30, ΕΡΤ3) την νεοφώτιστη ομάδα από τα Βόρεια Προάστια και ο Αμερικανός σουτέρ θα προφυλαχθεί και θα πάρει μερικές ανάσες, λίγες μέρες πριν το Final 8 του Κυπέλλου. 

Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» θα εμφανιστούν στο ΣΕΦ με τους Νάιτζελ Ουίλαμς-Γκος, Ίγκνας Μπραζντέκις, Άλεκ Πίτερς, Φίλιπ Πετρούσεφ, Μόουζες Ράιτ και Μουσταφά Φαλ να συνθέτουν την «εξάδα» των ξένων, μιας και οι Σακίλ ΜακΚίσικ, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Λουκ Σίκμα δεν βρίσκονται δηλωμένοι στο ρόστερ του εγχώριου πρωταθλήματος. 

Τα 10 σημεία που μας έμειναν από την 26η αγωνιστική της Euroleague!
EUROLEAGUE

11:51 - 11.02.2024

Τα 10 σημεία που μας έμειναν από την 26η αγωνιστική της Euroleague!

Από το triple double και το ρεκόρ στις ασίστ του Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ, μέχρι το τρομερό νικητήριο τρίποντο του Σιλβέν Φρανσίσκο στο Βελιγράδι, μεσολαβούν άλλες 8 χαρακτηριστικές παρουσίες και στιγμές, που έκαναν την τελευταία αγωνιστικής της EuroLeague πριν την 20ήμερη διακοπή, εξόχως ενδιαφέρουσα.

Για τον Ολυμπιακό το παιχνίδι κόντρα στο Μαρούσι έρχεται μετά από τη νέα του νίκη στην EuroLeague επί της Βαλένθια (την τρίτη συνεχόμενη στη διοργάνωση), ενώ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ από τον Άρη, απέχει μία νίκη μακριά από την κορυφή. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εντός των συνόρων ρεκόρ 15-2 και οι «πράσινοι» βρίσκονται στο 16-1.