Απρόοπτο με Τίλμαν στην ΑΕΚ και αμφίβολος ενόψει Παναθηναϊκού

Τζάστιν Τίλμαν

Απρόοπτο με Τίλμαν στην ΑΕΚ και αμφίβολος ενόψει Παναθηναϊκού

Χρήστος Τσάλτας 15:59 - 11.02.2024

Ο Τζάστιν Τίλμαν ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι και δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Κυριακής, στην ΑΕΚ, με την συμμετοχή του να κρίνεται την τελευταία στιγμή ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο κλειστό των Λιοσίων (12/02, 20:15).

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR, για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Η Ένωση θέλει να βγάλει αντίδραση για τις ήττες των τελευταίων ημερών και παράλληλα να δείξει πως υπάρχει βελτίωση στο παιχνίδι της ομάδας, καθώς προχωράει η σεζόν.

Ο Ηλίας Ζούρος και οι παίκτες του προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς την Κυριακή, με τα απρόοπτα να μην λείπουν. Αυτό γιατί ο Τζάστιν Τίλμαν ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι και δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα της ημέρας. Η συμμετοχή του θα κριθεί πριν από το τζάμπολ του αγώνα, με τον Έλληνα κόουτς και τους συνεργάτες του να περιμένουν τον Αμερικανό σέντερ ως την τελευταία στιγμή.

Την ίδια ώρα οι Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και Δημήτρης ΦΛιώνης δεν θα αγωνιστούν σε ακόμα ένα παιχνίδι, με τον «Κούζμι» να φορτσαάρει σταδιακά για τον προημιτελικό του Final 8 στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Από εκεί και πέρα, ενόψει του αγώνα της Δευτέρας δεν φαίνεται να προχωράει η σκέψη για την τελευταία αλλαγή που έχει δικαίωμα να κάνει η ομάδα, με τον Ζούρο να αξιολογεί τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, ενόψει του προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ζούρος: «Έτοιμοι για μάχη με Παναθηναϊκό, θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας ξανά»

Ο Ηλίας Ζούρος από την πλευρά του, μιλώντας για την αναμέτρηση στο κλειστό των Λιοσίων απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ, ώστε να δώσει ώθηση στην ομάδα σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων.

Ο προπονητής της ΑΕΚ μιλώντας για το παιχνίδι στο κλειστό των Λιοσίων ανέφερε: «Έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα, με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, στην έδρα μας. Όπως σε όλες τις αναμετρήσεις, έχουμε καθήκον να παλέψουμε, αλλά συγχρόνως να παρουσιαστούμε και βελτιωμένοι σε κάποια στοιχεία του παιχνιδιού μας. Έχουμε – όπως και σε άλλα ματς- ατυχίες με κάποιους αθλητές μας, αλλά είμαστε έτοιμοι να μπούμε στη μάχη. Θα θέλαμε ξανά τον κόσμο στο πλευρό μας για να μας δώσει έξτρα ώθηση και να προσπαθήσουμε όπως κάθε φορά για τη νίκη».