Μπαρτζώκας: «Απολογούμαι στους 3-4 χιλιάδες που ήρθαν στο ΣΕΦ και είδαν αυτή την απαράδεκτη αμυντική εικόνα»

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

@Intime

Μπαρτζώκας: «Απολογούμαι στους 3-4 χιλιάδες που ήρθαν στο ΣΕΦ και είδαν αυτή την απαράδεκτη αμυντική εικόνα»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:34 - 11.02.2024 / Ανανεώθηκε: 23:59 - 12.02.2024

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εμφανίστηκε τρομερά απογοητευμένος από την αμυντική εικόνα του Ολυμπιακού στο ματς απέναντι στο Μαρούσι.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε απέναντι στο Μαρούσι δύσκολα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην είναι καθόλου ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του στην άμυνα, καθώς οι Ερυθρόλευκοι δέχθηκαν 87 πόντους από το σύνολο του κόουτς Βετούλα.

Μάλιστα ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αφού αποθέωσε το Μαρούσι και ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο που βρέθηκε στο ΣΕΦ για την άμυνα του Ολυμπιακού, τόνισε ότι οι Πειραιώτες θα ταξιδέψουν στην Κρήτη για να παίξουν με αυτοπεποίθηση στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Δεν δικαιολογείται η αποψινή εικόνα. Το Μαρούσι έπαιξε καταπληκτικά. Έβαλε πολλούς πόντους σε λήξη επιθέσεων. Είχαμε μπάλες μπροστά μας που δεν τις πήραμε, το Μαρούσι μας τιμώρησε γιατί έχει καλούς επιθετικούς παίκτες. Απολογούμαι για την εμφάνισή μας, γιατί 3-4 χιλιάδες άνθρωποι που μπορούσαν να κάτσουν σπίτι τους, είδαν αυτή την απαράδεκτη αμυντική εικόνα. Δεν μπορείς να πάρεις τίποτα δεδομένο, έχουμε υπογράψει τέσσερις παίκτες μέσα στη χρονιά. Κάναμε συνεχόμενες νίκες στη EuroLeague, τώρα θα παίξουμε με αυτοπεποίθηση και με τις ικανότητές μας στο Final Eight. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίζει».

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }