Ζούρος: «Πάμε για να κερδίσουμε, αυτό κάνει πάντα η ΑΕΚ»
i

© Intime

Ζούρος: «Πάμε για να κερδίσουμε, αυτό κάνει πάντα η ΑΕΚ»

Χρήστος Τσάλτας 12:36 - 12.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:04 - 12.02.2024

Ο Ηλίας Ζούρος ευχήθηκε άπαντες να έχουν υγεία στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας και τόνισε πως η ΑΕΚ θα πάει στο Ηράκλειο για να παλέψει για τη νίκη και το τρόπαιο.

Σε ρυθμούς Κυπέλλου Ελλάδας κινείται η ΑΕΚ, που μετράει αντίστροφα για τον προημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η Ένωση θα παλέψει για να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο, κάτι που επεσήμανε και ο Ηλίας Ζούρος, δίνοντας σύνθημα... μάχης στον προημιτελικό.

Όσα είπε ο Ηλίας Ζούρος:

«Είναι δύο τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό τουρνουά. Συγχαρητήρια στην ΕΟΚ και στο Ηράκλειο. Εγώ θα δώσω μια ευχή, να είναι όλοι οι παίκτες υγιείς γιατί οι ομάδες που μετέχουν στην Ευρώπη είναι σε υψηλό επίπεδο, παίζουν μεγάλα παιχνίδια και θα πρέπει να υπάρχει υγεία για να φέρουμε το μπάσκετ ξανά ψηλά. Πολλές ομάδες διεκδικούν πολλά. Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ μπαίνει στο γήπεδο να κερδίσει όλα τα παιχνίδια. Κάποιοι αντίπαλοι φαίνονται σε καλύτερη κατάσταση. Εμείς πάμε για να κερδίσουμε το Κύπελλο. Ελπίζουμε να προχωρήσυομε»

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }