Σλούκας: «Μίλησαν οι χαρακτήρες, καταθέτω στο παιχνίδι ό,τι έχω και δεν έχω»!
i

© Photo by Michele Nucci/Euroleague Basketball via Getty Images

Σλούκας: «Μίλησαν οι χαρακτήρες, καταθέτω στο παιχνίδι ό,τι έχω και δεν έχω»!

Άγγελος Φραγκισκάτος 00:26 - 30.03.2024 / Ανανεώθηκε: 00:27 - 30.03.2024

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR και αποθέωσε τον Κέντρικ Ναν και τον Μάριους Γκριγκόνις για τα μεγάλα καλάθια που πέτυχαν στο τέλος

Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κώστας Σλούκας στη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Βίρτους στη Μπολόνια, ωστόσο έσπευσε να αποθεώσει τον Κέντρικ Ναν και τον Μάριους Γκριγκόνις, για τα μεγάλα καλάθια που πέτυχαν στα τελευταία λεπτά.

Ο αρχηγός των «πρασίνων» έβαλε τη «σφραγίδα» του στη νίκη επί της Ιταλικής ομάδας, ενώ επισήμανε πως καταθέτει τα πάντα σε κάθε παιχνίδι ότι έχει και δεν έχει προκειμένου να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό AKTOR να υλοποιήσει τους στόχους του.

«Ελέγχαμε το παιχνίδι, τον ρυθμό. Πέρα από κάποια χαζά καλάθια, ήμασταν μπροστά. Στο τρίτο δεκάλεπτο χάσαμε τον ρυθμό μας. Σήμερα ήταν πραγματικά σαν παιχνίδι των playoffs. Από εκεί και πέρα, μίλησαν οι χαρακτήρες. Ο Κέντρικ πέτυχε πολύ μεγάλα καλάθια στο τέλος. Πέρα από αυτό όμως, για μένα τεράστιο είναι το γκολ φάουλ που πέτυχε ο Γκριγκόνις νωρίτερα. Ήρθε από το πουθενά και το έβαλε» δήλωσε αρχικά ο Κώστας Σλούκας, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με την Βίρτους στη συνδρομητική τηλεόραση (NOVA).

Και συμπλήρωσε: «Από την αρχή προσπαθώ να καταθέσω στο παιχνίδι ό,τι έχω και δεν έχω. Όπως είχα πει πριν από περίπου δύο μήνες. Είχα ένα πρόβλημα τραυματισμού, πιο πολύ κακό έκανα στην ομάδα. Τώρα προσπαθώ να βάλω το λιθαράκι μου. Είμαστε σε ένα πάρα πολύ καλό σημείο. Να χαρούμε δυο - τρεις μέρες και μετά να επικεντρωθούμε στον τελικό που έχουμε με την Μπάγερν Μονάχου».

Και ο Κώστας Σλούκας, κατέληξε: «Το έργο μας δεν είναι καθόλου εύκολο. Όλες οι ομάδες παίζουν μέχρι το τέλος. Η Μπάγερν θα παλέψει με ό,τι έχει και δεν έχει. Θα είναι ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι για μας.

Τι να πούμε για τον κόσμο; Ήρθε εδώ, κάποιοι έμειναν απέξω. Το ίδιο περιμένουμε στο Μόναχο. Τους ευχαριστούμε».