Ο Πιτίνο μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR στην Ιταλία: «Βερολίνο ερχόμαστε»

Ρικ Πιτίνο

Ο Πιτίνο μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR στην Ιταλία: «Βερολίνο ερχόμαστε»

Άγγελος Φραγκισκάτος 00:19 - 30.03.2024 / Ανανεώθηκε: 00:23 - 30.03.2024

Ο Ρικ Πιτίνο σχολίασε την νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια, αλλά και την απόδοση του Κέντρικ Ναν.

Με μαχητική ψυχή και τεράστια καρδιά ο Παναθηναϊκός AKTOR πέρασε θριαμβευτικά από την έδρα της Βίρτους Μπολόνια. Με buzzer beater του ψυχρού εκτελεστή Κέντρικ Ναν οι «πράσινοι» πέρασαν με 81-79 από την ιταλική πόλη και έκαναν τον κόσμο που βρισκόταν στο γήπεδο, αλλά και όλους τους φιλάθλους του στην Ελλάδα να παραληρούν για το 7ο ευρωπαϊκό.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ανέβηκε στο 21-11 και πλέον βρίσκεται «αγκαλιά» με τη 2η θέση της κανονικής περιόδου της EuroLeague. Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός AKTOR θέλει πλέον το 2 στα 2 απέναντι στην Μπάγερν στο Μόναχο και την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ για να σφραγίσει το καλύτερο δυνατό ζευγάρωμα στα playoffs και βάλει πλώρη για το Βερολίνο.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR, Ρικ Πιτίνο με ανάρτησή του στο Twitter σχολίασε την επικράτηση του τριφυλλιού στην Ιταλία, ενώ αποθέωσε και τον Κέντρικ Ναν.

«Τι απίστευτη νίκη για τον Παναθηναϊκό. Με δύο δευτερόλεπτα να απομένουν, ο Κέντρικ Ναν πηγαίνει στο ένας με έναν και τελειώνει με ένα καλάθι στο "μηδέν" στην Μπολόνια. Βερολίνο ερχόμαστε», έγραψε.