Έξαλλος Αταμάν: Κυνήγησε τον Πιτσίλκα μέχρι το κέντρο του γηπέδου για το φάουλ του Σλούκα - Δέχθηκε τεχνική ποινή (vid)
i

© Intime

Έξαλλος Αταμάν: Κυνήγησε τον Πιτσίλκα μέχρι το κέντρο του γηπέδου για το φάουλ του Σλούκα - Δέχθηκε τεχνική ποινή (vid)

Sportal newsroom 22:03 - 15.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:07 - 15.04.2024

Όταν ο διαιτητής Βασίλης Πιτσίλκας χρέωσε στον Κώστα Σλούκα με το τέταρτο φάουλ του, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού απλώς διαμαρτυρήθηκε, αλλά ο κόουτς Εργκίν Αταμάν πήρε... φόρα και με φωνές έφθασε μέχρι το κέντρο. Τελικά δέχθηκε τεχνική ποινή.

Η πίεση του Κώστα Σλούκα στον Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος αρχικά απέδωσε, αλλά λίγο πριν εκπνεύσει η επίθεση είκοσι τεσσάρων δευτερολέπτων του Ολυμπιακού (8'28'' πριν το τέλος του αγώνα με το σκορ στο 59-57) οι διαιτητές χρέωσαν φάουλ τον αρχηγό του Παναθηναϊκού.

Πέραν του ότι ήταν το τέταρτό του, ο Σλούκας διαμαρτυρήθηκε θεωρώντας πως δεν έκανε καμία παράβαση. Και την ίδια άποψη είχε και ο προπονητής του.

Μάλιστα, ο Εργκίν Αταμάν πήρε... φόρα και σχεδόν κυνήγησε τον διαιτητή Βασίλη Πιτσίλκα που είχε πάρει την απόφαση. Ο Τούρκος κόουτς έφθασε μέχρι το κέντρο του γηπέδου και ως εκ τούτου χρεώθηκε με τεχνική ποινή.

Στο πρώτο ημίχρονο είχε χρεωθεί ο πάγκος του Παναθηναϊκού με τιμωρία και όχι ο ίδιος, άρα δεν υπήρχε αποβολή. Απλώς, ο Ολυμπιακός πήγε στη γραμμή των ελευθέρων βολών.