Στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Τερίμ και Ιωαννίδης (pics)

Στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Τερίμ και Ιωαννίδης (pics)

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:12 - 22.01.2024 / Ανανεώθηκε: 21:09 - 22.01.2024

Ο τεχνικός του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού Φατίχ Τερίμ και ο διεθνής φορ Φώτης Ιωαννίδης είναι στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το πρώτο ντέρμπι αιωνίων για το 2024 είναι προ των πυλών. Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο κλειστό του ΟΑΚΑ, σε μια αναμέτρηση με πολύ μεγάλη σημασία για την Stoiximan Basket League. 

Το «τριφύλλι» είναι αήττητο στο πρωτάθλημα, μετρώντας 14 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, την ώρα που οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν 13 νίκες και 1 ήττα. Αυτή από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ με 54-66.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση, αλλά και τη δύναμη της έδρας, καθώς το κλειστό του ΟΑΚΑ αναμένεται κατάμεστο και με παλμό σε όλη τη διάρκεια του 40λεπτου, για να ωθήσει τους «πράσινους» σε μια ακόμα μεγάλη νίκη. 

Μάλιστα το «παρών», σε αυτήν τη σπουδαία αναμέτρηση έδωσαν από το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τον Φατίχ Τερίμ και τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος δείχνει έμπρακτα τη στήριξή του και στο μπασκετικό τμήμα των «πρασίνων». 

Μάλιστα αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Τερίμ δίνει το παρών σε αγώνα του τμήματος μπάσκετ του Παναθηναϊκού, ενώ κάθεται δίπλα στον γιο του Εργκίν Αταμάν στις court side seats.  

Δείτε φωτογραφίες