Μπαλτσερόφσκι: «Είμαι πάντα έτοιμος να κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής»

Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι

i

© Intime

Μπαλτσερόφσκι: «Είμαι πάντα έτοιμος να κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής»

Ηλίας Λαλιώτης 17:43 - 07.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:44 - 07.03.2024

Ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι μίλησε στη media day του Παναθηναϊκού AKTOR για τον αγώνα με τη Βιλερμπάν κι εμφανίστηκε αποφασισμένος να βοηθήσει την ομάδα του τώρα που τον χρειάζεται περισσότερο από ποτέ.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται την Παρασκευή (8/3, 21:15) στο ΟΑΚΑ τη Βιλερμπάν για την 28η αγωνιστική της EuroLeague, με τον Εργκίν Αταμάν να τονίζει την επικινδυνότητά του αγώνα με τους Γάλλους.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Όλεκ Μπαλτσερόφσκι, ο οποίος καλείται να βγει μπροστά λόγω της απουσίας του Κώστα Αντετοκούνμπο.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Όπως είπε ο κόουτς η Βιλερμπάν έρχεται στο ΟΑΚΑ χωρίς να έχει να χάσει απολύτως τίποτα. Και αυτό είναι ένα στοιχείο που την κάνει πολύ επικίνδυνη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μην έχουμε προβλήματα», ανέφερε αρχικά ο Πολωνός.

Για την δική του κατάσταση είπε: «Είμαι πάντα έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα. Όπως μου ζητήσει ο προπονητής. Και να κάνω ότι μου πει».

Τέλος, για το αν στα αποδυτήρια σκέφτονται το ματς της ερχόμενης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό, ξεκαθάρισε πως: «Δουλεύουμε όλη τη σεζόν για να είμαστε εδώ που είμαστε. Σκεφτόμαστε μόνο το αυριανό παιχνίδι και θα πάμε βήμα-βήμα».