Πανιώνιος: «Στηρίζουμε την ομάδα, ο στόχος θα επιτευχθεί»!
i

©InTime

Πανιώνιος: «Στηρίζουμε την ομάδα, ο στόχος θα επιτευχθεί»!

Γιάννης Πάλλας 20:28 - 26.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:28 - 26.02.2024

Η διοίκηση του Πανιωνίου εξέδωσε ανακοίνωση μετά την ήττα εκτός έδρας από τη Μεγαρίδα

Την στήριξη της στο αγωνιστικό τμήμα και το προπονητικό επιτελείο εξέφρασε η διοίκηση του Πανιωνίου, με ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Μεγαρίδα.

Στις τάξεις του «Ιστορικού» επικρατεί μεγάλη ανησυχία για την εικόνα της ομάδας, οι απαιτήσεις είναι πολλές, οι προσδοκίες μεγάλες και είναι λογικό να υπάρχει μεγάλη πίεση.

Γι’ αυτό τον λόγο η διοίκηση των «κυανέρυθρων» έσπευσε να εκδώσει ανακοίνωση στην οποία εκφράζει την πλήρη στήριξη της, ενώ εξηγεί πως «έχουν ήδη αρχίσει οι απαραίτητες εσωτερικές διεργασίες με σεβασμό προς όλα τα στελέχη της ομάδας όπως και προς τους φιλάθλους μας ώστε ο στόχος μας να επιτευχθεί».

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου αναφέρει:

«Ως ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ αντιλαμβανόμαστε το πώς νιώθουν οι φίλοι της ομάδας μας τις τελευταίες ημέρες.

Τους διαβεβαιώνουμε ότι και τα δικά μας συναισθήματα είναι παρόμοια κι αυτό μας διατηρεί σε εγρήγορση.

Έχουν ήδη αρχίσει οι απαραίτητες εσωτερικές διεργασίες με σεβασμό προς όλα τα στελέχη της ομάδας όπως και προς τους φιλάθλους μας ώστε ο στόχος μας να επιτευχθεί.

Και θα επιτευχθεί. Είμαστε βέβαιοι.

Στηρίζουμε την ομάδα, που είναι πρώτη στη βαθμολογία και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα παλέψουμε ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Αλλαγή ώρας στο ντέρμπι αιωνίων της Euroleague λόγω Conference
EUROLEAGUE

18:57 - 26.02.2024

Αλλαγή ώρας στο ντέρμπι αιωνίων της Euroleague λόγω Conference

Οι «μάχες» του Ολυμπιακού κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, για το Conference League φέρνουν αλλαγές στις ώρες των αγώνων στην Euroleague, με το ντέρμπι αιωνίων, κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, αλλά και την αναμέτρηση με την Βίρτους Μπολόνια, να αλλάζουν ώρα.

Κοντολογίς, τα μηνύματα είναι πολλά από την ανακοίνωση, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι προφανές ότι η διοίκηση του Πανιωνίου δείχνει την πρόθεση της να χτυπήσει το... καμπανάκι προς όλους, ώστε να μην επαναλήφθεί ανάλογη εμφάνιση, μέσα από την στήριξη που παρέχει σε όλους, αυτή τη στιγμή.