Σε αναζήτηση προπονητή ο Πανιώνιος- Αποδεκτή η παραίτησή του Ταυρόπουλου

Σε αναζήτηση προπονητή ο Πανιώνιος- Αποδεκτή η παραίτησή του Ταυρόπουλου

Νίκος Καλαμπάκας 16:47 - 12.11.2023

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε από τον Παπάγου το βράδυ του Σαββάτου και μια μέρα μετά έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Περικλή Ταυρόπουλου.

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε από τον Παπάγου εκτός έδρας με 82-88 και οι φήμες ότι ο Περικλής Ταυρόπουλος θα πάρει «διαζύγιο» με την ομάδα της Νέας Σμύρνης οργίαζαν από το βράδυ του Σαββάτου 11/11.

Πλέον αυτό είναι και επίσημο, αφού ο ίδιος υπέβαλε την παραίτησή του και οι «κυανέρυθροι» την έκαναν αποδεκτή. Ο «ιστορικός» ψάχνει για νέο προπονητή προκειμένου να αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα στα μεγάλα σαλόνια της Basket League, έπειτα από ένα κακό ξεκίνημα στη σεζόν όπου η μάδα μετράει 4 νίκες και 3 ήττες.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

«Η Διοίκηση της Κ.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, κατόπιν ωρίμου σκέψεως και συνυπολογίζοντας τις συνθήκες, αποφάσισε να κάνει αποδεκτή την παραίτηση του προπονητή της ομάδας, κ. Περικλή Ταυρόπουλου, η οποία υπεβλήθη μετά το τέλος του αγώνα με τον Α.Σ. Παπάγου.

Ο Περικλής θα είναι πάντα ένας πιστός φίλος του Συλλόγου, καθώς εργάστηκε με αφοσίωση κι εντιμότητα έχοντας μεγάλη συνεισφορά στην κατάκτηση δύο τίτλων κατά την περίοδο 2022-2023: Το πρωτάθλημα στον 2ο Όμιλο της Β’ Εθνικής και την άνοδο στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν αλλά και το UNICEF TROPHY που μας οδήγησε στο Final 8 του Κυπέλλου.

Ντεμπούτο για Ναν στην Basket League, εκτός ο Γκάι με Άρη
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:30 - 12.11.2023

Ντεμπούτο για Ναν στην Basket League, εκτός ο Γκάι με Άρη

Ο Κέντρικ Ναν ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στην Basket League, στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη, στο Αλεξάνδρειο, με τον Κάιλ Γκάι να είναι ο παίκτης που έμεινε εκτός εξάδας ξένων για το «τριφύλλι».

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και θα έχει πάντοτε περίοπτη θέση στην καρδιά μας.

Οι φίλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ θα πρέπει να είναι σίγουροι ότι η Διοίκηση της Κ.Α.Ε. θα προχωρήσει σε ό,τι είναι απαραίτητο προκειμένου η αγαπημένη μας ομάδα να πετύχει το στόχο της».