ΠΑΟΚ: Δεν προπονήθηκαν αλλά υπολογίζονται Σάιμπερτ και Σαλούστρος με Ιωνικό
i

Τζόρνταν Σάιμπερτ / © fiba.com

ΠΑΟΚ: Δεν προπονήθηκαν αλλά υπολογίζονται Σάιμπερτ και Σαλούστρος με Ιωνικό

Sportal newsroom 21:33 - 31.01.2023 / Ανανεώθηκε: 22:18 - 31.01.2023

Ο Τζόρνταν Σάιμπερτ και ο Χρήστος Σαλούστρος βρίσκονται λίγο πριν την επιστροφή τους, την Τετάρτη (31/1) δεν προπονήθηκαν, αλλά ο κόουτς Λυκογιάννης τους υπολογίζει για τον αγώνα πρωταθλήματος.

Χωρίς τον Τζόρνταν Σάιμπερτ, ο οποίος ταλαιπωρείται από μυική θλάση και τον Χρήστο Σαλούστρο, ο οποίος είναι άρρωστος, συνεχίστηκε την Τετάρτη (31/01) η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του ερχόμενου παιχνιδιού για τη Basket League με τον Ιωνικό στο κλειστό του Πλάτωνα.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (5/02, 19:15) και μέχρι τότε αναμένεται και ο Σάιμπερτ και ο Σαλούστρος να είναι διαθέσιμοι στον κόουτς Άρη Λυκογιάννη. Κι αυτό γιατί ο πρώτος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του μετά το τραυματισμό του που κληρονόμησε στην προπόνηση της περασμένης Παρασκευής (27/01).

Με την παρουσία των Σάιμπερτ και Σαλούστρου στη διάθεση του Λυκογιάννη κόντρα στον Ιωνικό ο ΠΑΟΚ θα είναι και πάλι πλήρης. Κάτι που δεν ίσχυε στο τελευταίο του. Στη νίκη του επί του Λαυρίου στην PAOK Sports Arena με 93-68 το απόγευμα της Κυριακής (29/01) με πρώτο σκόρερ τον Γιανίκ Φράνκε με 30 πόντους που αναδείχθηκε και MVP της 14ης αγωνιστικής της Basket League.