Στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2025 ο Φώτης Τακιανός (pic)

Ο Φώτης Τακιανός

Στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2025 ο Φώτης Τακιανός (pic)

Νίκος Καλαμπάκας 10:57 - 14.06.2023 / Ανανεώθηκε: 11:01 - 14.06.2023

ΠΑΟΚ και Φώτης Τακιανός θα πορευτούν μαζί για τα επόμενα δύο χρόνια, με την «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τον ΠΑΟΚ με παρουσία στην τετράδα της Basket League. Ο «δικέφαλος του Βορρά» τερμάτισε στην τέταρτη θέση της κατάταξης, παραμένοντας σε υψηλό επίπεδο. Ο Φώτης Τακιανός ανέλαβε ένα δύσκολο εγχείρημα στα μέσα της σεζόν και κατάφερε να φέρει εις πέρας την αποστολή.

Οι «ασπρόμαυροι» έθεσαν σε πρώτο πλάνο το θέμα της ανανέωσης συμβολαίου του Έλληνα προπονητή, με τις δύο πλευρές να φτάνουν σε συμφωνία έως το 2025. Ο Τακιανός με την εξέλιξη αυτή θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΠΑΟΚ και θα «χτίσει» από το μηδέν και σύμφωνα με τα δικά του... θέλω την ομάδα της νέας σεζόν.

«Αρχίζοντας τη νέα σεζόν με τον σωστό τρόπο. Ο προπονητής Φώτης Τακιανός επέκτεινε το συμβόλαιό του για έναν ακόμα χρόνο, μέχρι το 2025», αναφέρει στο μήνυμά της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, που με την κίνηση αυτή «επιβράβευσε» τον Έλληνα κόουτς για την παρουσία του τους τελευταίους μήνες στον πάγκο της ομάδας.

Με την εξέλιξη αυτή ο ΠΑΟΚ κλείνει ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματά του χωρίς προβλήματα. Το βάρος πέφτει πλέον στο χτίσιμο της ομάδας της επόμενης μέρας, με τον Έλληνα προπονητή να θέτει σε πρώτο πλάνο τις ανανεώσεις του κορμού της ομάδας που αγωνίστηκε φέτος. Ο Τζέιλεν Χαντς είναι μια από τις περιπτώσεις που βρίσκονται ψηλά στη λίστα του Έλληνα προπονητή, ενώ στο κάδρο παραμένει και η ανανέωση του Νίκου Τσιακμά, ο οποίος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις με τη φανέλα του «δικεφάλου του Βορρά».