Πλησιάζει η ημέρα της ρήτρας αποδέσμευσης του Τακιανού στον ΠΑΟΚ!
i

©InTime

Πλησιάζει η ημέρα της ρήτρας αποδέσμευσης του Τακιανού στον ΠΑΟΚ!

Γιάννης Πάλλας 19:39 - 12.06.2023

Ο Φώτης Τακιανός και ο ΠΑΟΚ θα γνωρίζουν εάν θα πορευτούν μαζί σε τρεις ημέρες οπότε και λήγει η ρήτρα αποδέσμευσης από τον «δικέφαλο»

Τις επόμενες τρεις ημέρες θα ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής του Φώτη Τακιανού στον πάγκο του ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal στο συμβόλαιο που υπέγραψε ο πετυχημένος τεχνικός του «δικεφάλου» προβλέπεται ρήτρα αποδέσμευσης που έχουν το δικαίωμα να ενεργοποιήσουν μ’ ένα ποσό τόσο η ομάδα, όσο και ο ίδιος ο Φώτης Τακιανός.

Η ημερομηνία υπογραφής της ρήτρας είναι η 15η Ιουνίου, οπότε σε τρεις ημέρες θα λυθεί το μυστήριο και θα ξεκαθαρίσει ένα ζήτημα που δημιουργεί τα τελευταία 24ωρα έντονη φημολογία για το μέλλον της συνεργασίας των δυο πλευρών. Ειδικά από τη στιγμή που φαίνεται να παρακολουθεί την περίπτωση του η ΑΕΚ που αναζητά προπονητή από την ισπανική αγορά, αλλά το πιθανότερο είναι να στραφεί στην ελληνική.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του δεν φαίνεται διατεθειμένος να προχωρήσει σε ενεργοποίηση της ρήτρας αποδέσμευσης στο συμβόλαιο με τον προπονητή, καθώς είναι εύχαριστημένος ο Θανάσης Χατζόπουλος από την δουλειά του και τα αποτελέσματα που έχει φέρει στην Basket League.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που δεν θα προβεί σε τέτοια ενέργεια η διοίκηση του «δικεφάλου» ο Τακιανός αναμένεται να καθίσει στον πάγκο της ομάδας και τη νέα σεζόν, καθώς ο ίδιος δύσκολα θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα για να μείνει ελεύθερος.

Εάν δεν γίνει τίποτε μέχρι τις 15 του μήνα, τότε ο Φώτης Τακιανός θα είναι προπονητής του «δικεφάλου» για άλλο έναν χρόνο. Πάντως, ακόμη όλα παραμένουν ρευστά.