Θλάση ο Παπανικολάου - Αμφίβολος για τον τέταρτο τελικό

Κώστας Παπανικολάου

i

© Intime

Θλάση ο Παπανικολάου - Αμφίβολος για τον τέταρτο τελικό

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:53 - 12.06.2023 / Ανανεώθηκε: 18:10 - 12.06.2023

Ο Κώστας Παπανικολάου υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον τρίτο τελικό της Basket League, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να είναι αμφίβολος ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (15/6) στο ΟΑΚΑ.

Ακόμα έναν πονοκέφαλο έχει να διαχειριστεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας, με τον Κώστα Παπανικολάου να είναι αμφίβολος ενόψει του τέταρτου τελικού. 

Ο Κώστας Παπανικολάου υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και η συμμετοχή του στο ματς της Πέμπτης είναι εξαιρετικά αμφίβολη, με τον ίδιο να ξεκινά τον δικό του αγώνα δρόμου, προκειμένου να προλάβει την αναμέτρηση. 

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ένοιωσε ένα σφίξιμο στη γάμπα στο πρώτο ημίχρονο του τρίτου τελικού και δεν αγωνίστηκε έκτοτε, με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα να δείχνουν πως υπέστη θλάση πρώτου βαθμού. 

Όπως είναι λογικό, ο ίδιος θα δώσει αγώνα δρόμου προκειμένου να μπορέσει να αγωνιστεί στο ματς του ΟΑΚΑ και να βοηθήσει τους Ερυθρόλευκους στη μάχη για τον τίτλο. 

Θυμίζουμε πως στο προηγούμενο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, ο Κώστας Παπανικολάου ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού, έχοντας 15 πόντους και μεγάλες φάσεις στο τέλος του αγώνα, όμως δεν ήταν αρκετός για να δώσει το «διπλό» στην ομάδα του. 

Ο Ολυμπιακός μόνο στον πρώτο τελικό της σειράς με τον Παναθηναϊκό είχε όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους, καθώς στον δεύτερο έλειπε ο Κώστας Σλούκας και στον τρίτο ο Σάσα Βεζένκοφ αποφασίστηκε τελευταία στιγμή πως θα είναι στην 12άδα. 

Ο Βεζένκοφ είχε κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να μπορέσει να παίξει, με καθημερινές θεραπείες και εν τέλει μπόρεσε να δώσει το «παρών» στο παιχνίδι του ΣΕΦ. Αυτό λοιπόν περιμένουμε και στον τέταρτο τελικό για τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος δεν θα ήθελε με τίποτα να λείπει από ένα ματς που μπορεί να δώσει τίτλο στην ομάδα του και μάλιστα τίτλο τον οποίο θα σηκώσει ο ίδιος! 

Η σειρά των τελικών της Basket League είναι στο 2-1, με τον Ολυμπιακό να έχει το προβάδισμα και να θέλει ακόμα μια νίκη προκειμένου να στεφθεί πρωταθλητής και να κατακτήσει για δεύτερη σερί σεζόν το νταμπλ στην Ελλάδα, μετά από αυτό της αγωνιστικής περιόδου 2021-22. 

Καλώς ή κακώς, αυτή είναι η διαφορά Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Καλώς ή κακώς, αυτή είναι η διαφορά Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ο Ολυμπιακός έκανε μια κυριαρχική εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό και με τον πλέον εμφατικό τρόπο έδειξε ποια είναι η πραγματική διαφορά του με τον «αιώνιο» αντίπαλο. Γράφει ο Αχιλλέας Μαυροδόντης.

Μάλιστα θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Ολυμπιακού που κατακτά για δεύτερη σερί χρονιά και τους δύο τίτλους στην Ελλάδα.