ΠΑΟΚ και Περιστέρι θέλουν να μπουν με το δεξί στα Play in του BCL
i

© Intime

ΠΑΟΚ και Περιστέρι θέλουν να μπουν με το δεξί στα Play in του BCL

Sportal newsroom 12:11 - 03.01.2023 / Ανανεώθηκε: 12:11 - 03.01.2023

Οι δύο ελληνικές ομάδες αντιμετωπίζουν τις Ρίτας και Ντιζόν αντίστοιχα στα πρώτα τους παιχνίδια για τα play in της FIBA Champions League.

Έτοιμες να ριχτούν στη μάχη των Play ins της FIBA Basketball Champions League είναι οι ελληνικές ομάδες, αφού ΠΑΟΚ και Περιστέρι βρίσκονται στο Βίλνιους και τη Ντιζόν, για τις μάχες τους με τη Ρίτας και τη Ντιζόν. Αμφότερες οι ομάδες μας θα προσπαθήσουν να φύγουν με διπλά από τις έδρες των αντιπάλων τους προκειμένου να κάνουν βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του BCL. Ο δρόμος προς τη φάση των «16» μόνο στρωμένος με ροδοπέταλα δεν είναι, αφού τόσο ο δικέφαλος του βορά, όσο και η ομάδα των δυτικών προαστίων έχουν μειονέκτημα έδρας στις αναμετρήσεις. 

Ο ΠΑΟΚ έχει πιο δύσκολη αποστολή καθώς ταξίδεψε στο Βίλνιους με αρκετές απουσίες αφού οι Νέιτ Ρένφρο, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Γιώργος Καμπερίδης και Θοδωρής Κωνσταντινίδης δεν ακολούθησαν την αποστολή λόγω τραυματισμών.

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 19.30 και ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cosmote Sport 4.

Το Περιστέρι βρίσκεται από χθες (2/1) στη Γαλλία και είναι πανέτοιμο για την αναμέτρηση με τη Ντιζόν. Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη θα προσπαθήσουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους όντας πάνοπλοι, αφού ο Έλληνας κόουτς έχει άδειο το απουσιολόγιό του.

Να σημειωθεί ότι η πρόκριση κρίνεται σε αγώνες best of three. Η ομάδα που θα κάνει πρώτη δύο νίκες θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21.00 και θα έχει ζωντανή μετάδοση από το CosmoteSports 5,