Κοντά στον Κολοβέρο ο ΠΑΟΚ

Κοντά στον Κολοβέρο ο ΠΑΟΚ

Χρήστος Τσάλτας 20:24 - 18.06.2023

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν, με τον Φώτη Τακιανό στην άκρη του πάγκου του, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Ιωσήφ Κολοβέρου και τις δύο πλευρές να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Ο Ιωσήφ Κολοβέρος μετακόμισε στο Λαύριο την περασμένη σεζόν και είχε μια παραγωγική σεζόν υπό τις οδηγίες του Χρήστου Σερέλη, αλλά και του Γιώργου Λιμνιάτη, δείχνοντας τις αρετές και τις ικανότητές του πάνω στο παρκέ. Ο Έλληνας γκαρντ πήρε ευθύνες και έδειξε πως είναι ικανός να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ενόψει της νέας σεζόν το Λαύριο είχε ξεχωρίσει την περίπτωσή του, καθώς αποτελούσε εξ αρχής μια από τις προτεραιότητες της ομάδας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ως μέλος του ελληνικού κορμού της ομάδας. Τις τελευταίρς μέρες η περίπτωση παραμονής του στο Λαύριο δυσκόλεψε, καθώς στο κόλπο μπήκε ο ΠΑΟΚ.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» έχει ήδη καταστρώσει πλάνο για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και το όνομα του Κολοβέρου βρίσκεται στη λίστα της ομάδας για τη νέα σεζόν, όσον αφορά την ενίσχυση του ελληνικού κορμού. Άλλωστε για ακόμα μια σεζόν οι αλλαγές αναμένεται να είναι αρκετές στο στρατόπεδο του «δικεφάλου του Βορρά», με τον Φώτη Τακιανό να χτίζει... εκ βάθρων την ομάδα της νέας σεζόν.

Η περίπτωση του Κολοβέρου βρίσκεται πολύ ψηλά στην λίστα, με τον ΠΑΟΚ να την έχει προχωρήσει αρκετά, θέλοντας να ενισχυθεί σε όλα τα επίπεδα ενόψει της νέας σεζόν. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο 20χρονος γκαρντ μέτρησε 7,1 πόντους, 1,5 ριμπάουντ και 2 ασίστ κατά μέσο όρο με την ομάδα της Λαυρεωτικής, κάνοντας αισθητή την παρουσία του κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην ομάδα, στα 13 παιχνίδια που αγωνίστηκε στην Basket League.