Ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στον Σκάιλερ Φλάτεν (vid)

Σκάιλερ Φλάτεν

Ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στον Σκάιλερ Φλάτεν (vid)

Χρήστος Τσάλτας 23:26 - 08.07.2023

Έτοιμος για την δεύτερη μεταγραφή ξένου παίκτη ενόψει της νέας σεζόν είναι ο ΠΑΟΚ, καθως σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal o «δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Σκάιλερ Φλάτεν για την επόμενη σεζόν.

Ο σχεδιασμός του ΠΑΟΚ έχει τεθεί σε πλήρη λειτουργία ενόψει της νέας σεζόν. Ο «δικέφαλος του Βορρά» θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός τη νέα σεζόν, έχοντας ως στόχο να κάνει βήματα μπροστά σε όλα τα επίπεδα. Για το λόγο αυτό ο Φώτης Τακιανός και οι συνεργάτες του «χτενίζουν» την αγορά για την καλύτερη δυνατή λύση σε όλα τα επίπεδα.

Ο αρχηγός της ομάδας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, συνεχίζει στα ασπρόμαυρα για μία ακόμα σεζόν, όπως και ο Νίκος Τσιακμάς, που έκανε εξαιρετική σεζόν και κέρδισε τις εντυπώσεις με την παρουσία του πάνω στο παρκέ. Την ίδια ώρα ο ελληνικός κορμός ενισχύθηκε με την απόκτηση του Μιχάλη Τσαϊρέλη, ο οποίος επιστρέφει στο PAOK Sports Arena, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών.

Ο Φώτης Τακιανός ©InTime

Ταυτοχρονα, οι «ασπρόμαυροι» έχουν ολοκληρώσει και την πρώτη μεταγραφική τους κίνηση στις θέσεις των ξένων, με τον Μάικλ Γκίλμορ να φοράει τη φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος, προσδίδονταας ενέργεια κια ύψος στις θέσεις των φόργουορντ.

Η ομάδα του Φώτη Τακιανού μάλιστα ετοιμάζεται και για το δεύτερο χτύπημα στις θέσεις των ξένων. Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως ο Σκάιλερ Φλάτεν είναι ο παίκτης που όχι απλώς βρίσκεται στη λίστα του ΠΑΟΚ, αλλά οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε deal. Οι επαφές έχουν προχωρήσει αρκετά και όλα δείχνουν πως η συμφωνία είναι προ των πυλών.

Ο Φλάτεν είναι 28 ετών και αγωνίζεται στη θέση του γκαρντ και την σεζόν που ολοκληρώθηκε βρέθηκε στην Μπάκεν Μπέαρς, μετρώντας 11,6 πόντους, 2,6 ριμπάουντ, 1,8 ασίστ, 52,9% στα δίποντα και 45,9% στα τρίποντα στα 14 παιχνίδια που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Δανίας.

Με την προσθήκη του Φλάτεν ο ΠΑΟΚ αναμένεται να δυναμώσει στην περιφέρεια, με τον Φώτη Τακιανό και τους συνεργάτες του να συνεχίζουν το σαφάρι για την καλύτερη δυνατή ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.