Ξεκούραση στον ΠΑΟΚ ενόψει Κολοσσού

Έλβαρ Φρίντρικσον

i

© FIBA

Ξεκούραση στον ΠΑΟΚ ενόψει Κολοσσού

Ο ΠΑΟΚ είχε ρεπό μετά τη νίκη απέναντι στην Μπενφίκα, με τον Δικέφαλο να επιστρέφει στη δράση από την Παρασκευή.

Ο ΠΑΟΚ, μετά από ένα σπουδαίο παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες, πήρε τη νίκη απέναντι στη Μπενφίκα, ξεπερνώντας, όχι μόνο το εμπόδιο των Πορτογάλλων, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα!

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης ήταν επί της ουσίας ανενεργός και ο Έλβαρ Φρίντρικσον κανονικά δε θα έπρεπε να αγωνιστεί, με τους δύο παίκτες να αντιμετωπίζουν θέματα, τα οποία τους έχουν αφήσει πίσω.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έπαιξε μόλις 4 λεπτά, καθώς ο μυϊκός σπασμός στη μέση δεν του επέτρεψε περισσότερο χρόνο, ενώ είχε μείνει εκτός από τις προπονήσεις της Δευτέρας και της Τρίτης.

Ο Ισλανδός από την άλλη, ο οποίος απέναντι στην Μπενφίκα είχε 3 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 4 λάθη σε 23' στο παρκέ, έπαιξε με δική του πρωτοβουλία, παρότι μία μέρα πριν το παιχνίδι είχε έντονες ενοχλήσεις στο στομάχι, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου και έμεινε έως τα ξημερώματα με χορηγούμενο ορό. Ο οργανισμός του παίκτη έχει εξαντληθεί, όμως με απόφαση του ίδιου, έπαιξε, συμβάλλοντας κι εκείνος στη νίκη της ομάδας του Φώτη Τακιανού.

Και οι δύο παίκτες θα ακολουθήσουν θεραπεία σήμερα, αλλά και τις επόμενες ημέρες, με τον Φώτη Τακιανό να ελπίζει να τους έχει κανονικά στην διάθεσή του στο παιχνίδι της Δευτέρας (4/12) κόντρα στον Κολοσσό.

Πέραν του Μαργαρίτη και του Φρίντρικσον, κανείς άλλος δεν βρέθηκε στο γήπεδο σήμερα. Ο κόουτς Τακιανός έδωσε ρεπό στους παίκτες του, με την ομάδα του ΠΑΟΚ να επιστρέφει στη δράση από την Παρασκευή (1/12), όπου και θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για το ματς με τον Κολοσσό.

🔴Sportal Euroleague Show για τις μάχες των «αιωνίων» σε Μονακό & Βελιγράδι και του Big 4 στην Ευρώπη