Άλβες: «Κακή ήττα για μας»
i

©InTime

Άλβες: «Κακή ήττα για μας»

Γιάννης Πάλλας 23:57 - 29.11.2023

Ο προπονητής της Μπενφίκα Νορμπέρτο Άλβες αναφέρθηκε στην ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ

Η έλλειψη αποτελεσματικότητας στην επίθεση και τα λάθη ήταν τα στοιχεία που καθόρισαν την εξέλιξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον προπονητή της Μπενφίκα Νορμπέρτο Άλβες.

«Παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα. Κάναμε καλή προσπάθεια και ήμασταν κοντά. Έπρεπε να ήμασταν καλύτεροι στο τρίποντο. Χάσαμε εύκολα καλάθια κάτω από τη ρακέτα και δεν ήμασταν αποτελεσματικοί εκεί. Είχαμε αρκετά επιθετικά ριμπάουντ, αλλά δεν τα καταφέραμε στο δίποντο και είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε» δήλωσε ο τεχνικός της Πορτογαλικής ομάδας.

Στην αντεπίθεση ο Ραζνάτοβιτς για την υπόθεση Φέρελ: «Κανένας παίκτης μου στην Παρτίζαν»
EUROLEAGUE

22:34 - 29.11.2023

Στην αντεπίθεση ο Ραζνάτοβιτς για την υπόθεση Φέρελ: «Κανένας παίκτης μου στην Παρτίζαν»

Λίγες ώρες μετά τη μεταγραφή του Γιόγκι Φέρελ στην Μπουντούτσνοστ ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς εξήγησε τους λόγους της μετακίνησης του Αμερικανού γκαρντ στην ομάδα του Μαυροβουνίου, ξεκαθαρίζοντας πως κανένας παίκτης του δεν θα φορέσει τη φανέλα της Παρτιζαν στο μέλλον.

Και συμπλήρωσε: «Ήταν μια κακή ήττα για εμάς όσον αφορά τη συνέχεια της διοργάνωσης. Η διοργάνωση δεν τελείωσε, έχουμε μπροστά μας δύο δύσκολα παιχνίδια, αλλά θα έχουμε την ευκαιρία. Ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει την παρουσία τoυ στα play in».