Στην αντεπίθεση ο Ραζνάτοβιτς για την υπόθεση Φέρελ: «Κανένας παίκτης μου στην Παρτίζαν»

Στην αντεπίθεση ο Ραζνάτοβιτς για την υπόθεση Φέρελ: «Κανένας παίκτης μου στην Παρτίζαν»

Χρήστος Τσάλτας 22:34 - 29.11.2023

Λίγες ώρες μετά τη μεταγραφή του Γιόγκι Φέρελ στην Μπουντούτσνοστ ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς εξήγησε τους λόγους της μετακίνησης του Αμερικανού γκαρντ στην ομάδα του Μαυροβουνίου, ξεκαθαρίζοντας πως κανένας παίκτης του δεν θα φορέσει τη φανέλα της Παρτιζαν στο μέλλον.

Ο Γιόγκι Φέρελ θα μείνει στην ABA Liga για να αγωνιστεί στην Μπουντούτσνοστ, ως το τέλος της σεζόν. Ο Αμερικανός γκαρντ πήρε την πρόταση που του κατέθεσε η ομάδα του Μαυροβουνίου και θα γίνει κάτοικος Ποντγκόριτσα ως το τέλος της σεζόν.

Η υπόθεσή του μάλιστα ήταν αρκετά σύνθετη, καθώς στο... κόλπο μπήκε και η Παρτίζαν, που όμως δεν έκανε ποτέ την αποφασιστική κίνηση για να τον ντύσει στα χρώματά της, παρά το γεγονός πως αναζητούσε στην αγορά έναν πλέι μέικερ για την ενίσχυση του ρόστερ της.

Με την υπόθεση να έχει ολοκληρωθεί, ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς πήρε θέση για την μεταγραφή, φωτίζοντας αθέατες πλευρές της. Μεταξύ άλλων μάλιστα ο γνωστός ατζέντης αποκάλυψε την ατάκα που του είπαν οι ιθύνοντες την Παρτίζαν, οι οποίοι ξεκαθάρισαν πως κανένας παίκτης της BeoBasket, της εταιρείας στην οποία ηγείται ο Ραζνάτοβιτς, δεν θα φορέσει τα ασπρόμαυρα.

«Η Παρτίζαν είχε επτά μέρες για να ισοφαρίσει την προσφορά. Αν θέλεις πραγματικά έναν παίκτη τότε το κάνεις, εγγυάσαι συμβόλαιο για έναν ολόκληρο χρόνο και εκείνοι δεν το έκαναν. Ο Γιόγκι επέλεξε το μέλλον του. Όταν το ανέφερα αυτό, είπαν σε μένα και τον συνεργάτη μου ότι κανένας παίκτης μας δεν θα έπαιζε ποτέ ξανά στην Παρτίζαν. Γιατί συμβαίνει αυτό δεν ξέρω», ήταν τα λόγια του Σέρβου ατζέντη, ο οποίος ξεκαθάρισε το τοπίο γύρω από την υπόθεση του πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού.