Ομπράντοβιτς: «Τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό είναι πάντα ιδιαίτερα»

Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Ομπράντοβιτς: «Τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό είναι πάντα ιδιαίτερα»

Γιάννης Πάλλας 19:50 - 29.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:51 - 29.11.2023

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφέρεται στην αναμέτρηση της Παρτίζαν την Πέμπτη (30/11, 21:45) με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο Βελιγράδι

Η Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς το βράδυ της Πέμπτης (30/11, 21:45) θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό AKTOR στο Βελιγράδι, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι αναμετρήσεις με το «τριφύλλι» είναι πάντα ιδιαίτερες για τον «Ζοτς», καθώς έχει συνδέσει ένα μεγάλο μέρος της προπονητικής του διαδρομής με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ο τεχνικός της Παρτίζαν βέβαια αντιμετωπίζει και αρκετά προβλήματα, καθώς οι Πάντερ και Αβράμοβιτς δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν θα είναι έτοιμοι για να αγωνιστούν, γεγονός που μεγαλώνει τον βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης για τους Σέρβους.

«Το παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό AKTOR είναι πάντα ένας ιδιαίτερος αγώνας για μένα. Είναι γνωστοί οι λόγοι. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγαλύτερες φιλοδοξίες φέτος και όπως λένε και οι άνθρωποι της ομάδας ξεκινώντας από τον προπονητή, έφτιαξαν ένα ρόστερ που έχουν στόχο τουλάχιστον το Final-4. Άρα γνωρίζουμε με ποιους παίζουμε» υποστήριξε ο «Ζοτς» για την αναμέτρηση με την αγαπημένη του ελληνική ομάδα.

Και συνέχισε: «Πρόκειται για μια ποιοτική ομάδα και παρά τα μικρά προβλήματα που είχαν στην αρχή της σεζόν, τώρα παίζουν πολύ καλά, έξυπνα και ελέγχουν το παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αν θέλουμε να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Αλέκσα Αβράμοβιτς και ο Κέβιν Πάντερ προπονούνται αλλά θα αποφασίσουμε για το αν παίξουν ή όχι την ημέρα του αγώνα».