O Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο Sportal: «Δύσκολο το ματς στο Μονακό - Δεν έχω ξεκινήσει το... ψηστήρι στον Γιάννη» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:30 - 29.11.2023 / Ανανεώθηκε: 00:26 - 12.12.2023

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στην κάμερα του Sportal για το Προολυμπιακό τουρνουά, το οποίο η Ελλάδα θα παίξει μπροστά στον κόσμο της, τον ρυθμό που βρίσκει ο Ολυμπιακός με τις επιστροφές των τραυματιών και το δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί για την Euroleague απέναντι στη Μονακό.

To νικηφόρο σερί του Ολυμπιακού συνεχίστηκε απέναντι στο Περιστέρι. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έπαιξε όσο χρειάστηκε για να φτάσει στην έβδομη νίκη της σε οκτώ αγώνες στην Stoiximan Basket League, με το τελικό 87-74 να αποτυπώνει την εικόνα της αναμέτρησης.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν από τους παίκτες που έκαναν τη διαφορά για την ομάδα του Πειραιά, με τον διεθνή άσο να αφήνει στην άκρη την αναμέτρηση και να στέκεται στην ανάληψη του Προολυμπιακού Τουρνουά από την Ελλάδα, εξηγώντας πόσο σημαντικό είναι για την χώρα να φιλοξενήσει μια τόσο μεγάλη διοργάνωση.

Παράλληλα στάθηκε στον καλό ρυθμό που αποκτά και πάλι η ομάδα του, ενώ έδωσε το σύνθημα για την αναμέτρηση στο Μόντε Κάρλο κόντρα στην Μονακό (30/11, 20:00).

Όσα είπε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στην κάμερα του Sportal:

«Είναι πάρα πολύ μακριά. Παίζουμε σε 6-7 μήνες. Έχουμε δρόμο να διανύσουμε. Θέλουμε να έχουμε υγεία, να είμαστε όλοι οι παίκτες υγιείς και να πάμε συγκεντρωμένοι να κάνουμε κάτι πολύ καλό. Όλες οι μπακσέτες την ίδια διάμετρο έχουν. Σίγουρα είναι ένα έξτρα κίνητρο μπροστά στον κόσμο μας. Μακάρι να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ακόμα δεν έχουμε μιλήσει με τον Γιάννη. Μέσα στη σεζόν δίνει έμφαση στην ομάδα και την οικογένειά του.

Ανέκαθεν είχαμε αυτοπεποίθηση. Μέσα στο μπάσκετ είναι αυτά. Όταν η ομάδα είναι όλη μαζί και βρίσκουμε λίγο ρυθμό, αυτό θα εμφανιστεί και στους αγώνες. Μόνο υπέρ μας μπορεί να λειτουργήσει.

Ξέρουμε ότι είναι ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι. Ο εγωισμός και το κίνητρο αυτών των παικτών είναι μεγάλο. Σίγουρα θέλουμε τη νίκη. Θα πάμε εκεί για να παλέψουμε».