Όταν οι Αταμάν και Πετρούσεφ είχαν... κόντρα!

Όταν οι Αταμάν και Πετρούσεφ είχαν... κόντρα!

Νίκος Καλαμπάκας 21:53 - 28.11.2023 / Ανανεώθηκε: 22:02 - 28.11.2023

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ έπιασε... λιμάνι, αφού ο Ολυμπιακός τον έντυσε στα χρώματά του και το Sportal θυμάται πως έφυγε από την Εφές λόγω Αταμάν!

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ φοράει από τα ξημερώματα της Τρίτης τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού και το Sportal.gr θυμάται τη συνύπαρξή του με τον κόουτς του Παναθηναϊκού AKTOR, Εργκίν Αταμάν, όταν οι δυό τους συνεργάστηκαν στην Εφές.

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ έπειτα από μια πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα δοκίμασε την τύχη του στο ΝΒΑ, όμως δεν κατάφερε να βρει μια θέση στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε αυτή τη συγκυρία και τον έντυσε στα χρώματά του, ισχυροποιώντας ακόμα περισσότερο την frontline του, αφού δίπλα στους Μιλουτίνοφ και Φαλ, θα υπάρχει πλέον και ένας ακόμα ψηλός με παραστάσεις από το επίπεδο της Euroleague.

Το Sportal γυρίζει τον χρόνο περίπου δύο χρόνια πίσω, όταν ο Πετρούσεφ αγωνιζόταν στην Εφές, έχοντας προπονητή τον Εργκίν Αταμάν. Ο Τούρκος κόουτς δεν είχε και τη μεγαλύτερη εκτίμηση στον σέντερ της εθνικής Σερβίας και το είχε δείξει μειώνοντας αισθητά τον χρόνο συμμετοχής του, αλλά και επισημαίνοντας ότι ο παίκτης δεν ήταν στο επίπεδο της Εφές:

«Πήραμε ένα ρίσκο με τον Πετρούσεφ. Ο νέος παίκτης είχε αναδειχθεί MVP της Αδριατικής λίγκας, όμως το γεγονός ότι ήρθε σε μια ομάδα τοπ επιπέδου και δεν μπόρεσε ποτέ να το φτάσει σε φυσική κατάσταση, είναι λάθος για εμάς», είχε δηλώσει το 2022.

Ο Πετρούσεφ που ήταν νούμερο 50 στο ντραφτ του ΝΒΑ εκείνη τη σεζόν, είχε απαντήσει λίγους μήνες μετά στον πρώην προπονητή του: «Περιμένα να παίζω περισσότερο, έτσι είχα ξεκινήσει τη σεζόν. Έπαιρνα λεπτά όμως η ομάδα έκανε ήττες και ξαφνικά δεν κατάλαβα ποτέ γιατί μειώθηκε ο χρόνος συμμετοχής μου. Οπότε υπήρξαν φήμες ότι δεν συνείσφερα στην ομάδα, όμως όταν δεν αγωνίζομαι, δεν ξέρω πως μπορώ να συνεισφέρω», είπε ο Σέρβος.

Ο καφές που έφερε την… παρεξήγηση: Για ποιον ήταν τελικά το μήνυμα του Ολυμπιακού το οποίο σχολίασε ο Γιαννακόπουλος
EUROLEAGUE

17:48 - 28.11.2023

Ο καφές που έφερε την… παρεξήγηση: Για ποιον ήταν τελικά το μήνυμα του Ολυμπιακού το οποίο σχολίασε ο Γιαννακόπουλος

Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Φιλίπ Πετρούσεφ και ειδικότερα η χρήση του καφέ. Ήταν, όμως, πραγματικά ένα «καρφί» προς τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός;

Πλέον, οι δύο άνδρες θα έχουν την ευκαιρία να τεθούν αντιμέτωποι τόσο στα ντέρμπι της Ελλάδας, όσο και σε αυτό του 2ου γύρου της Euroleague. Το αν θα συνεχιστεί η κόντρα τους, θα το ξέρουμε σε λίγο καιρό...