Πως αντέδρασε η εντυπωσιακή σύντροφος του Πετρούσεφ στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Πως αντέδρασε η εντυπωσιακή σύντροφος του Πετρούσεφ στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Sportal newsroom 10:05 - 28.11.2023

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ θα φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού και η σύντροφός του, Τιάνα Σουμάκοβιτς, αντέδρασε με χαρακτηριστικό τρόπο μέσα από τα social media.

Η μεταγραφή του Φιλίπ Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό είναι γεγονός, με τους Πειραιώτες να βάζουν στη... μηχανή τους τον Σέρβο σέντερ, ο οποίος έπειτα από ένα πολύ σύντομο πέρασμα από το ΝΒΑ, σε Λος Άντζελες Κλίπερς και Σακραμέντο Κινγκς, έπιασε... λιμάνι για χάρη της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Πετρούσεφ, που έρχεται από ένα εξαιρετικό Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική ομάδα της Σερβίας, όντας συμπαίκτης του Νίκολα Μιλουτίνοφ, θα γεμίσει την φροντ λάιν των νταμπλούχων Ελλάδας, δίνοντας ποιότητα και δύναμη στο παιχνίδι των Πειραιωτών.

Μαζί του ο 24χρονος άσος θα φέρει και την εντυπωσιακή σύντροφό του, Τιάνα Σουμάκοβιτς, η οποία τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του σε κάθε βήμα της καριέρας, αλλά και της ζωής του. Έτσι, αναμένεται να πάρει θέση και στις εξέδρες του ΣΕΦ, ομορφαίνοντας τα παιχνίδια των «ερυθρόλευκων».

Η σύντροφος του Σέρβουο σέντερ, που θα φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού για τα επόμενα τρία χρόνια αντέδρασε με χαρακτηριστικό τρόπο, κάνοντας ένα story με το ποστ της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη μεταγραφή που ανακοινώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (28/11).