Πετρούσεφ, Ραζνάτοβιτς και Ολυμπιακός... μαρτύρησαν κατά σειρά τη μεταγραφή του Σέρβου: «Πάρτε καφέ, ίσως τον χρειαστείτε»

Φίλιπ Πετρούσεφ

i

© Photo by Srdjan Stevanovic/Euroleague Basketball via Getty Images

Πετρούσεφ, Ραζνάτοβιτς και Ολυμπιακός... μαρτύρησαν κατά σειρά τη μεταγραφή του Σέρβου: «Πάρτε καφέ, ίσως τον χρειαστείτε»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 00:07 - 28.11.2023 / Ανανεώθηκε: 00:15 - 28.11.2023

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ ετοιμάζεται να πιάσει Λιμάνι, με τον παίκτη, την ομάδα, αλλά και τον ατζέντη του, να «μαρτυρούν» μέσα από τα social media τις εξελίξεις.

Ο Ολυμπιακός και ο Φίλιπ Πετρούσεφ έχουν συμφωνήσει!

Όπως σας έκανε γνωστό το Sportal με ρεπορτάζ του, αφού πρώτα σας είχε ενημερώσει πρώτο για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και μόνο οι ανακοινώσεις έχουν μείνει για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Μάλιστα οι ίδιος ο Πετρούσεφ, αλλά και ο ατζέντης του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, έδειξαν πως όλα είναι έτοιμα για να γίνει ο... γάμος! 

Ο Ραζνάτοβιτς ανέβασε ένα ποστ στο Twitter στο οποίο τονίζει πως «πάντα ψάχνουμε για πιο ζεστό καιρό», δείχνοντας την πτήση προς την Αθήνα. 

Από την άλλη, ο ίδιος ο Φίλιπ Πετρούσεφ έκανε follow τον Ολυμπιακό στο Instagram, κίνηση που δείχνει ότι τα πάντα έχουν τελειώσει, καθώς οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει. 

Τέλος, το... κερασάκι στην τούρτα ήρθε από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι, όπως κάνουν πάντα πριν ανακοινώσουν μεταγραφή, ανέβασαν ένα χιουμοριστικό ποστ στο Twitter, με το οποίο τόνισαν πως... οι φίλοι της ομάδας θα χρειαστούν καφέ!