Ρεπορτάζ «βόμβα» από ΗΠΑ: «Οι Μπουλς θέλουν τον Βεζένκοφ»

Σάσα Βεζένκοφ

i

©printscreen

Ρεπορτάζ «βόμβα» από ΗΠΑ: «Οι Μπουλς θέλουν τον Βεζένκοφ»

Sportal newsroom 22:14 - 29.11.2023

Μπορεί οι Σακραμέντο Κινγκς να τον έχουν μία μέσα – μία έξω, αλλά οι υπόλοιπες ομάδες του NBA «γλυκοκοιτάζουν» την περίπτωση του Σάσα Βεζένκοφ, με τους Σικάγο Μπουλς να είναι πιο «ζεστοί» για την υπόθεση.

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή μέρα για τον Σάσα Βεζένκοφ, καθώς προέρχεται από την καλύτερη βραδιά της μικρής καριέρας του στο NBA. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού ήταν απολαυστικός κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, έχοντας 8 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 τάπες και κυρίως χωρίς λάθη σε 15 λεπτά συμμετοχής και παίζοντας καθοριστικό ρόλο στη νίκη της ομάδας του με ανατροπή.

Μπορεί, λοιπόν, αυτή τη στιγμή ο Βεζένκοφ να μην έχει κερδίσει ακόμα στο 100% τη θέση του στο ροτέισον του Μάικ Μπράουν, αλλά άλλες ομάδες του μαγικού κόσμου τον γνωρίζουν ήδη και εξετάζουν προσεκτικά την προοπτική απόκτησής του.

Μία ομάδα εξ αυτών είναι οι Σικάγο Μπουλς, που δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο ιθύνων νους του οργανισμού είναι ο Αρτούρας Καρνισόβας, με τον Λιθουανό να έχει φυσικά ξεκάθαρη γνώση της ευρωπαϊκής αγοράς ενώ δεν πρέπει κανείς να ξεχνά ότι ως παίκτης πέρασε μία σεζόν στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Βούλγαρο δημοσιογράφο, Ίβο Ιβάνοφ, που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «NBA Action», οι Μπουλς εξετάζουν πολύ σοβαρά να εμπλακούν στην απόκτηση του Βεζένκοφ, αφού ούτως ή άλλως η ομάδα του Σικάγο είναι σε διαδικασία εξέτασης της επόμενης μέρας, έχοντας μία τραγική εκκίνηση στη σεζόν.

«Έχω εσωτερικές πληροφορίες ότι το Σικάγο θέλει τον Βεζένκοφ. Υπάρχουν και άλλες ομάδες που γνωρίζουν την κατάστασή του και θα το εκμεταλλεύονταν. Θα αξιοποιούσαν τη σεζόν του. Συνάντησα επίσης μερικούς δημοσιογράφους που καλύπτουν το Ντάλας και μου είπαν θα ήταν κακό για τον ίδιο συνεχίσει στους Μάβερικς».

Ο Μάικ Μπράουν για τον Βεζένκοφ: «Θα έρθει και η σειρά του, όπως ήρθε και του... Τζινόμπιλι» (vids)
NBA

13:49 - 29.11.2023

Ο Μάικ Μπράουν για τον Βεζένκοφ: «Θα έρθει και η σειρά του, όπως ήρθε και του... Τζινόμπιλι» (vids)

Αν κάποιοι απορούν γιατί ο Σάσα Βεζένκοφ στην πρώτη πεντάδα ή έστω περισσότερο στα παιχνίδια των Σακραμέντο Κινγκς, ο κόουτς Μάικ Μπράουν εξήγησε πως «είναι μέρος της διαδικασίας ενσωμάτωσής του στο ΝΒΑ» και θύμισε πως «ο Μανού Τζινόμπιλι δεν έπαιξε βασικός καθόλου την πρώτη του χρονιά στο Σαν Αντόνιο».

Μένει να δούμε αν τελικά ο Βεζένκοφ θα καταφέρει να κερδίζει όλο και περισσότερο χρόνο στο ροτέισον των Κινγκς ή αν κάποια άλλη ομάδα θα τον συμπεριλάβει στο ρόστερ της.