Το «τρολάρισμα» του Λαρεντζάκη στον Βεζένκοφ για την τάπα στον Στεφ Κάρι (vids)

Λαρεντζάκης - Βεζένκοφ

i

Λαρεντζάκης - Βεζένκοφ/©Intime

Το «τρολάρισμα» του Λαρεντζάκη στον Βεζένκοφ για την τάπα στον Στεφ Κάρι (vids)

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:34 - 29.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:37 - 29.11.2023

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μέσω ενός στόρι στο instagram θέλησε να «τρολάρει» τον Σάσα Βεζένκοφ για την τάπα που έκανε στον Στεφ Κάρι, γράφοντας ότι «μπορείς να σταματήσεις τον Κάρι, αλλά όχι τον Λάρι».

Ο Σάσα Βεζένκοφ μπορεί να είδε όλο το πρώτο ημίχρονο του αγώνα ανάμεσα στους Σακραμέντο Κινγκς με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς από τον πάγκο, αλλά ήταν καθοριστικός στη νίκη των «Βασιλιάδων». Ο 28χρονος Βούλγαρος φόργουορντ πάτησε για πρώτη φορά παρκέ 3'29" πριν το φινάλε της τρίτης περιόδου κι αγωνίστηκε συνολικά 15'28". 

Ο Βεζένκοφ είχε πολύ καλή παρουσία όσο αγωνίστηκε. Βοήθησε την ομάδα του να επιστρέψει και να ροκανίσει το προβάδισμα των «πολεμιστών» κι εν τέλει να πάρει τη νίκη με ανατροπή (124-123) και την πρόκριση στα προημιτελικά του NBA In-Season Tournament. Ο Βούλγαρος φόργουορντ σκόραρε 8 πόντους με 1/2 δίποντα, 2/6 τρίποντα, κατέβασε 4 ριμπάουντ και μοίρασε 2 τάπες χωρίς να υποπέσει σε λάθος.

Ο Γιαννακόπουλος υποσχέθηκε δύο παίκτες των 3 εκατομμυρίων και το Twitter πήρε «φωτιά» με Μίτσιτς, Ταβάρες και... Βεζένκοφ (pics)
EUROLEAGUE

15:32 - 28.11.2023

Ο Γιαννακόπουλος υποσχέθηκε δύο παίκτες των 3 εκατομμυρίων και το Twitter πήρε «φωτιά» με Μίτσιτς, Ταβάρες και... Βεζένκοφ (pics)

Η υπόσχεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έφερε... πανικό στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ήδη ξεκίνησαν την κουβέντα για τους παίκτες που εννοούσε ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ με τους Βασίλιε Μίτσιτς, Έντι Ταβάρες και Σάσα Βεζένκοφ να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Μάλιστα, ο Βεζένκοφ χάρισε και μία από τις πιο θεαματικές φάσεις της αναμέτρησης, καθώς έκανε τάπα στον Στεφ Κάρι 8':09'' πριν το τέλος του αγώνα και με το σκορ 107 - 103 υπέρ των Ουόριορς. Ο πρώην συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό, Γιαννούλης Λαρεντζάκης θέλησε να «τρολάρει» τον φόργουορντ των Κινγκς γι αυτή του την ενέργεια. Έτσι, ανέβασε ένα στόρι στο instagram με τη συγκεκριμένη φάση κι έγραψε «μπορείς να σταματήσεις τον Κάρι, αλλά όχι τον Κάρι», κάνοντας ταγκ τον Βεζένκοφ. 

Tags: