Ο Γιαννακόπουλος υποσχέθηκε δύο παίκτες των 3 εκατομμυρίων και το Twitter πήρε «φωτιά» με Μίτσιτς, Ταβάρες και... Βεζένκοφ (pics)

Ο Γιαννακόπουλος υποσχέθηκε δύο παίκτες των 3 εκατομμυρίων και το Twitter πήρε «φωτιά» με Μίτσιτς, Ταβάρες και... Βεζένκοφ (pics)

Sportal newsroom 15:32 - 28.11.2023

Η υπόσχεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έφερε... πανικό στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ήδη ξεκίνησαν την κουβέντα για τους παίκτες που εννοούσε ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ με τους Βασίλιε Μίτσιτς, Έντι Ταβάρες και Σάσα Βεζένκοφ να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Το πρωί της Τρίτης ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έριξε... βόμβα μέσω των social media κάνοντας λόγο για δύο παίκτες κλεισμένους, τους οποίους ξέρουν καλά στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού και η αξία τους ανέρχεται στα 3 εκατ. ευρώ. Οι παίκτες αυτοί έχουν έρθει σε συμφωνία με το «τριφύλλι», έχοντας και τη σύμφωνη γνώμη του Εργκίν Αταμάν.

Οι εξαγγελίες του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ προκάλεσαν ντελίριο στις τάξεις του κόσμου της ομάδας, με τις αντιδράσεις να είναι πολλές. Είναι χαρακτηριστικό πως η κουβέντα στράφηκε σε τρία πρόσωπα, κατά κύριο λόγο.

Από τη μία το όνομα του Έντι Ταβάρες βρέθηκε σε πρώτο πλάνο, καθώς ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήριο μένει ελεύθερος στην αγορά, διότι το συμβόλαιό του εκπνέει και ακόμα δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ένα ακόμα όνομα που βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των φίλων του «τριφυλλιού» είναι ο Βασίλιε Μίτσιτς, ενώ σταθερά στις επιλογές των φίλων του Παναθηναϊκού βρίσκεται και ο Σάσα Βεζένκοφ, που αγωνίζεται στους Σακραμέντο Κινγκς.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές από τις αντιδράσεις των φίλων του Παναθηναϊκού στα όσα ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσα από τα social media.