Ο εκνευρισμός του Αταμάν: «Δεν μπορούν να παίζουν Σλούκας και Μήτογλου 30 λεπτά συνέχεια - Κάποιοι θα προπονηθούν πολύ» (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 19:32 - 26.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:52 - 26.11.2023

Ο Εργκίν Αταμάν είχε παράπονα από τους παίκτες του στο ματς απέναντι στον Κολοσσό.

🔴Sportal Sunday Live για το Παναθηναϊκός - Άρης και είδηση για Πετρούσεφ και Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πήρε τη νίκη απέναντι στον Κολοσσό, όμως ζορίστηκε στο τέλος, με τον Εργκίν Αταμάν να μην είναι καθόλου ικανοποιημένος με την εικόνα κάποιων εκ των παικτών του.

Μάλιστα ο έμπειρος κόουτς του Παναθηναϊκού AKTOR τόνισε πως δεν γίνεται ο Σλούκας με τον Μήτογλου να παίζουν 30 λεπτά διαρκώς, ενώ είπε χαρακτηριστικά ότι «Κάποιοι θα πρέπει να προπονηθούν πολύ αύριο».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Εργκίν Αταμάν στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Σε αυτά τα παιχνίδια θέλουμε να δίνουμε χρόνο σε παίκτες που δεν αγωνίζονται πολύ στην Ευρωλίγκα. Για να μπορούμε έτσι να ξεκουράζουμε και παίκτες όπως ο Σλούκας και ο Μήτογλου για να μην αγωνίζονται συνέχεια για 30 λεπτά. Παίκτες όπως ο Μαντζούκας και ο Καλαϊτζάκης πρέπει να παίζουν καλύτερα σε αυτά τα ματς. Να μπορούν να συμβάλλουν περισσότερο στο παιχνίδι μας για να παίζουμε καλύτερα. Κάποιοι θα πρέπει να προπονηθούν πολύ αύριο».

Έκανε «αγγαρεία» στη Ρόδο ο Παναθηναϊκός AKTOR και κέρδισε από... συνήθεια
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:06 - 26.11.2023

Έκανε «αγγαρεία» στη Ρόδο ο Παναθηναϊκός AKTOR και κέρδισε από... συνήθεια

Ο Παναθηναϊκος AKTOR δεν είχε διάθεση να παίξει άμυνα στη Ρόδο, οι παίκτες του εκνεύρισαν πολλές φορές τον Εργκίν Αταμάν, αλλά η επιθετική του ποιότητα αρκούσε για να κερδίσει τον Κολοσσό (78-81) και να κάνει το «8 στα 8» για τη Basket League.