Το like του Βεζένκοφ στον Λεσόρ που... άναψε φωτιές αλλά αποδείχθηκε photoshop

Σάσα Βεζένκοφ

i

© sportal.bg

Το like του Βεζένκοφ στον Λεσόρ που... άναψε φωτιές αλλά αποδείχθηκε photoshop

Δημήτρης Χούπης 21:07 - 24.11.2023 / Ανανεώθηκε: 01:37 - 25.11.2023

Ένα like του Σάσα Βεζένκοφ σε ποστάρισμα της Euroleague για ένα εντυπωσιακό κάρφωμα του Λεσόρ κόντρα στη Βαλένθια, ήταν αρκετό για να βάλει φωτιά στα social media. Σύμφωνα και με το περιβάλλον του παίκτη ωστόσο, πρόκειται για photoshop.

Μετά από μια σούπερ πενταετία στον Ολυμπιακό, όπου μεταμορφώθηκε από ρολίστας στον Νο1 φόργουορντ της Euroleague, κέρδισε τίτλους και ανάλογες ατομικές διακρίσεις, ο Σάσα Βεζένκοφ το καλοκαίρι πέρασε στην άλλη όχθη του Ατλαντικού για να δοκιμάσει την τύχη του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Φορώντας την φανέλα των Σακραμέντο Κινγκς

Η μετάβαση του δεν είναι εύκολη, καθώς ακόμη δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί πλήρως στα νέα δεδομένα. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που δεν τον βοηθά και ο τρόπος χρησιμοποίησης του από το προπονητικό επιτελείο των Κινγκς. Δεν έχει σταθερό χρόνο συμμετοχής και πολύ περισσότερο ξεκάθαρο ρόλο στο πλάνο του Μάικ Μπράουν, έτσι δεν είναι παράξενο που το όνομα του φιγουράρει σε διάφορα σενάρια.

Σύμφωνα μάλιστα με την ιστοσελίδα «Fadeawayworld» ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δεν είναι απίθανο να αποχωρήσει από την ομάδα του Σακραμέντο και να καταλήξει στους Τορόντο Ράπτορς, μέσω τριπλής ανταλλαγής! Βάσει των όσων αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, οι Κινγκς αποκτούν τους Ζακ ΛαΒίν και Πασκάλ Σιάκαμ, οι Μπουλς τους Χάρισον Μπαρνς, Κέβιν Χουέρτερ, Κίγκαν Μάρεϊ και Κρις Ντουάρτε και οι Ράπτορς τους Κόμπι Ουάιτ, Ντέιβιον Μίτσελ, Τρέι Λάιλς, Σάσα Βεζένκοφ και μια επιλογή πρώτου γύρου στα ντραφτ του 2030.

Με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν, ήταν φυσιολογικό ένα -φαινομενικά- like του Σάσα Βεζένκοφ σε ποστάρισμα της Euroleague για ένα εντυπωσιακό κάρφωμα του Λεσόρ κόντρα στη Βαλένθια, να μοιάζει αρκετό για να πυροδοτήσει διάφορες φήμες στα social media. 

Με μια μερίδα φίλων του Παναθηναϊκού να ενθουσιάζονται από αυτή την κίνηση του Βούλγαρου φόργουορντ, ερμηνεύοντας την ως ξεκάθαρο σημάδι για το μέλλον, και άλλους να την δέχονται πιο ψύχραιμα ως μια ένδειξη φιλοφροσύνης ενός παίκτη προς έναν συνάδελφο του. Μόνο που τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει τελικά, καθώς ήταν προϊόν photoshop, όπως ξεκαθάριζαν άλλωστε και από το περιβάλλον του παίκτη.

Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, ο περσινός MVP της Euroleague προσπαθεί μέχρι σήμερα να βρει τον χώρο του στους Κινγκς και να εξαντλήσει τις πιθανότητες του για μια καριέρα στο ΝΒΑ. Κι αν δεν τα καταφέρει, τότε όταν έρθει η στιγμή να επιστρέψει στην Ευρώπη είναι δεδομένο όπως και να 'χει πως μια σειρά από high profile ομάδες θα επιχειρήσουν την απόκτηση του...