Βουίζουν οι φήμες για Βεζένκοφ στην Αμερική - Σενάριο αποχώρησής του από τους Κινγκς

Σάσα Βεζένκοφ

i

@SacramentoKings

Βουίζουν οι φήμες για Βεζένκοφ στην Αμερική - Σενάριο αποχώρησής του από τους Κινγκς

Aχιλλέας Μαυροδόντης 16:42 - 23.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:52 - 23.11.2023

Ορατό είναι το ενδεχόμενο ο Σάσα Βεζένκοφ να μη βγάλει την σεζόν στο Σακραμέντο, καθώς το όνομά του εμπλέκεται σε σενάριο τριπλής ανταλλαγής στο NBA!

Ο Σάσα Βεζένκοφ το καλοκαίρι μεταπήδησε ως MVP της Euroleague στο ΝΒΑ, έχοντας αφήσει την Ευρώπη για το Σακραμέντο, καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου τον έπεισαν να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι. 

Έκτοτε βέβαια τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί όπως θα ήθελε ο ίδιος ο Βούλγαρος πάουερ φόργουορντ, αφού ο Μάικ Μπράουν, παρά τα πολύ κολακευτικά λόγια που είχε πει για τον πρώην σταρ του Ολυμπιακού στην κάμερα του  Sportal, δεν τον έχει χρησιμοποιήσει όσο και ο ίδιος θα περίμενε, κρατώντας τον σε έναν ρόλο πολύ πίσω στο ροτέισιον. 

20:03 - 10.05.2023

Ο προπονητής των Κινγκς και κορυφαίος στο ΝΒΑ για φέτος, στο Sportal: «Γι' αυτό λατρεύω τον Βεζένκοφ»

Ο Μάικ Μπράουν, προπονητής των Σακραμέντο Κινγκς, βρέθηκε στο ΣΕΦ για το Game 5 του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε και μίλησε στην κάμερα του Sportal με μεγάλο ενθουσιασμό για την περίπτωση του Σάσα Βεζένκοφ.

Πλέον το όνομα του Σάσα Βεζένκοφ εμπλέκεται και σε σενάρια ανταλλαγής! 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Fadeawayworld» ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού φαίνεται πως ενδέχεται να αποχωρήσει από την ομάδα του Σακραμέντο και καταλήγει στους Τορόντο Ράπτορς, μέσω τριπλής ανταλλαγής!.

Μπαρτζώκας: «Ασφαλής επιλογή ο Μήτρου - Λονγκ – Με τη Ζάλγκιρις θα έχουμε μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ» (vid)
EUROLEAGUE

13:28 - 23.11.2023

Μπαρτζώκας: «Ασφαλής επιλογή ο Μήτρου - Λονγκ – Με τη Ζάλγκιρις θα έχουμε μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε την απόκτηση του Ναζ Μήτρου Λονγκ, την κατάσταση του Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος, αλλά και την αναμέτρηση που ακολουθεί απέναντι στην Ζάλγκιρις (24/11) στο ΣΕΦ.

Βάσει των όσων αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, οι Κινγκς καταλήγουν με τους Ζακ ΛαΒίν και Πασκάλ Σιάκαμ στο ρόστερ τους, οι Μπουλς με τους Χάρισον Μπαρνς, Κέβιν Χουέρτερ, Κίγκαν Μάρεϊ και Κρις Ντουάρτε και τέλος, οι Ράπτορς με τους Κόμπι Ουάιτ, Ντέιβιον Μίτσελ, Τρέι Λάιλς, Σάσα Βεζένκοφ και μια επιλογή πρώτου γύρου στα ντραφτ του 2030.