Όλοι αεροδρόμιο την ίδια ώρα: Ο Μπαρτζώκας και οι ποδοσφαιρικές αποστολές των "αιωνίων"
i

©intime

Όλοι αεροδρόμιο την ίδια ώρα: Ο Μπαρτζώκας και οι ποδοσφαιρικές αποστολές των "αιωνίων"

Βασίλης Μοιρώτσος 09:27 - 29.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:30 - 29.11.2023

Οι αποστολές του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, αλλά και του μπασκετικού τμήματος των «ερυθρολεύκων» βρίσκονται στο αεροδρόμιο για να ταξιδέψουν σε Γερμανία, Ισπανία και Γαλλία αντίστοιχα, με τις πτήσεις τους να έχουν ολιγόλεπτη διαφορά. Την ίδια ώρα ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας.

Σε «ευρωπαϊκό κλίμα» έχουν μπει Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός με τις δύο ελληνικές ομάδες να δίνουν τις εκτός έδρας «μάχες» τους για το Europa League. Την ίδια ώρα και ο μπασκετικός Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τον αγώνα με τη Μονακό στη Γαλλία για την 11η αγωνιστική της Euroleague

Οι «ερυθρόλευκοι» ταξιδεύουν στη Γερμανία για να αντιμετωπίσουν τη Φράιμπουργκ, ενώ ο Παναθηναϊκός θα κάνει το ταξίδι του για τη Ισπανία, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Βιγιαρεάλ. Σήμερα (29/11) λοιπόν οι αποστολές των δύο ομάδων, αλλά κι αυτή του μπασκετικού Ολυμπιακού θα αποχωρήσουν για τους προορισμούς τους, με τις πτήσεις τους να έχουν λίγα λεπτά διαφορά. 

Μάλιστα οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, όταν έγιναν αντιληπτοί από τον κόσμο, άρχισαν να βγάζουν φωτογραφίες μαζί τους. Παράλληλα τη στιγμή που ο Έλληνας προπονητής των «ερυθρολεύκων» έδινε συνέντευξη γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να ακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα. 

Την ίδια ώρα η κατάσταση στο αεροδρόμιο, «Ελ. Βενιζέλος» είναι αρκετά ήρεμη, με την αστυνομία να έχει μια κλούβα έξω από το κτήριο, παρακολουθώντας διακριτικά τη συνύπαρξη των οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που πηγαίνουν στη Γερμανία και την Ισπανία αντίστοιχα.