Από το Φράιμπουργκ στο… Βόλο

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού

i

© Intime

Από το Φράιμπουργκ στο… Βόλο

Διονύσης Βερβελές 09:09 - 29.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:35 - 30.11.2023

Ο κόσμος του Ολυμπιακού και πάλι δίπλα στην ομάδα…

Τον κόσμο του στο πλευρό του θα έχει στο ματς με τη Φράιμπουργκ ο Ολυμπιακός, αφού έχει εξασφαλίσει και έχει διαθέσει τα περισσότερα εισιτήρια για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» όπως έχουν μέχρι τώρα σε όλα τα ευρωπαϊκά εκτός έδρας ματς τον κόσμο στο πλευρό τους, θα τον έχουν και στη Γερμανία.

Αρκετοί οπαδοί είχαν ταξιδέψει στο Βέλγιο με την Γκενκ, ενώ απόβαση στη Σερβία είχε γίνει στο παιχνίδι των προκριματικών με την Τσουκαρίτσκι. Στο ματς με την Μπάτσκα Τόπολα ήταν λιγότερα τα εισιτήρια γιατί ήταν μικρότερο το γήπεδο. Και κόντρα στην Γουέστ Χαμ, όμως, είχαμε δει πάρα πολύ κόσμο!

Τώρα στο Φράιμπουργκ ο Ολυμπιακός έχει πάρει 3.000 εισιτήρια και φαίνεται πως θα έχει και πάλι τη στήριξη των οπαδών του, στην προσπάθειά του να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός μετά τη Γερμανία επιστρέφει στις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Ελλάδας παίζοντας εκτός έδρας με το Βόλο. Εκεί όπου επίσης θα έχει αρκετό κόσμο και αν κρίνουμε από πέρσι που είχαν πάει σχεδόν δέκα χιλιάδες φίλοι του στο Πανθεσσαλικό, αναμένεται νέα απόβαση στην πόλη!

Από το Φράιμπουργκ στο Βόλο έτσι οι οπαδοί των Πειραιωτών, που «ζεστάθηκαν» για τα καλά με τα νέα δεδομένα της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα και το -1 από τους «πράσινους». Γνωρίζουν άλλωστε πως ο Δεκέμβρης είναι ένας δύσκολος μήνας, με τρία ακόμη εκτός έδρας ματς, εκτός του Βόλου. Σε Ατρόμητο και Λαμία άλλωστε, εισιτήρια δεν θα πάρουν οι «ερυθρόλευκοι», άγνωστο τι θα γίνει με τον Πανσερραϊκό που έχει και θέμα με το γήπεδό του…