Ο Τακιανός περιμένει τον Μαργαρίτη στον ΠΑΟΚ!
i

©InTime

Ο Τακιανός περιμένει τον Μαργαρίτη στον ΠΑΟΚ!

Γιάννης Πάλλας 17:50 - 20.06.2023

Εν αναμονή μιας συνάντησης είναι στον ΠΑΟΚ ανάμεσα στον προπονητή Φώτη Τακιανό και τον αρχηγό Βαγγέλη Μαργαρίτη

Τις προθέσεις του Βαγγέλη Μαργαρίτη θέλει να μάθει ο προπονητής του ΠΑΟΚ Φώτης Τακιανός, όσον αφορά τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς!

Ο προπονητής του «δικεφάλου» θα συναντηθεί με τον αρχηγό της ομάδας, ώστε να ενημερωθεί από τον ίδιο για το τι σκέφτεται ενόψει της νέας σεζόν.

Όλα δείχνουν ότι ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ θα παίξει άλλη μια σεζόν εκτός απροόπτου, όμως περιμένει να ενημερωθεί από τον ίδιο.

Κατόπιν, αφού ο Βαγγέλης Μαργαρίτης πει ότι θα συνεχίσει θα συζητήσουν για τον ρόλο που θα έχει τη νέα χρονιά. Άλλωστε, πρόκειται για έναν παίκτη με σημαντική προσφορά στον σύλλογο που οφείλει να λάβει υπόψη του ο Τακιανός πριν προβεί σε οποιαδήποτε κίνηση ενίσχυσης.

Από κει και πέρα, σε πολλές αλλαγές όσον αφορά τους ξένους αναμένεται να προχωρήσει ο προπονητής του «δικεφάλου», τη νέα χρονιά, καθώς οι περισσότεροι ήταν επιλογές του προηγούμενου τεχνικού (Άρη Λυκογιάννη).

Ο Τακιανός θέλει να δημιουργήσει ένα ρόστερ ππου να τον εκφράζει αγωνιστικά και υπό αυτό το πρίσμα θα προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό, όχι μόνο των ξένων, αλλά πιθανότατα και των Ελλήνων.