Τακιανός: «Να μάθουμε από αυτό το παιχνίδι με την Καρδίτσα»!
i

©InTime

Τακιανός: «Να μάθουμε από αυτό το παιχνίδι με την Καρδίτσα»!

Γιάννης Πάλλας 20:38 - 23.12.2023

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Φώτης Τακιανός αναφέρθηκε στην δύσκολη νίκη επί της Καρδίτσας για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Basket League

Η κόπωση από τα συνεχή παιχνίδια ήταν το στοιχείο που καθόρισε την εξέλιξη του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Καρδίτσα, σύμφωνα με τον προπονητή του «δικεφάλου» Φώτη Τακιανό.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για όσα πέτυχαν, να έχουν τον ΠΑΟΚ σε αυτή τη θέση, αλλά και για τη σημερινή εμφάνιση του πρώτου μέρους και γενικότερα για την προσπάθεια. Το παιχνίδι έχει δύο αγωνιστικά πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο επιβληθήκαμε ολοκληρωτικά σε άμυνα και επίθεση, κάτι που φαίνεται και στη διαφορά (49-29)» ήταν το πρώτο σχόλιο του τεχνικού του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου.

Και συνέχισε: «Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες μας δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν σε αυτά που ζητούσαμε, λόγω έλλειψη δυνάμεων και ενέργειας. Εκεί είχαμε και ένα μπλοκ στις αποφάσεις μας.

Ήταν ξεκάθαρο πως οι παίκτες μας ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν στο δεύτερο ημίχρονο. Έβαλε πιεστική άμυνα η Καρδίτσα πάνω μας. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Θα πρέπει να μάθουμε από το σημερινό παιχνίδι. Να μάθουμε πώς να διαχειριζόμαστε τέτοια παιχνίδια. Εκτός εισαγωγικών είμαστε τυχεροί».

Και ο Φώτης Τακιανός, υπογράμμισε: «Ένα μεγάλο κέρδος μας είναι ότι χαίρει το σεβασμό του κόσμου του ΠΑΟΚ η εικόνα μας. Με τη νέα χρονιά εύχομαι να έχουμε περισσότερο κόσμο δίπλα μας. Η δύναμη και η ώθηση που μας δίνει είναι πάρα πολύ σημαντική. ΠΑΟΚ και κόσμος βαδίζουν μαζί».

Νωρίτερα, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Φώτης Τακιανός μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, επισήμανε: «Θα πρέπει να ξεκινήσουμε από ένα δεδομένο για το τι έγινε στο παιχνίδι. Η ομάδα έρχεται από μία πολύ δύσκολη σε ξόδεμα δυνάμεων εμφάνιση με τη Γαλατά, είναι φυσιολογικό στο σημερινό παιχνίδι να συμβούν δύο πράγματα, η διαφορά των 20 πόντων να καθησυχάσει και η έλλειψη δυνάμεων και ενέργειας στο δεύτερο ημίχρονο».

Και συμπλήρωσε: «Αυτά δεν μειώνουν την προσπάθεια της Καρδίτσας, θέλω να τους συγχαρώ καθώς προέρχεται από μία τραγικότητα, βρήκαν τη δύναμη και κράτησαν την ομάδα. Δηλώνουν ελπίδα και τους εύχομαι καλή συνέχεια. Μας περιμένει μια δύσκολη συνέχεια για τα play-in του BCL και το πρωτάθλημα της Basket League».