ΠΑΟΚ: Όλοι οι άνθρωποι του Μπάνε (vid)

ΠΑΟΚ: Όλοι οι άνθρωποι του Μπάνε (vid)

Sportal newsroom 22:43 - 06.04.2023

Ένα εξαιρετικό βίντεο όπου μιλούν προσωπικότητες που συνυπήρξαν με τον Μπάνε Πρέλεβιτς παρουσίασε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Ένα εξαιρετικό βίντεο για την παρουσία του Μπάνε Πρέλεβιτς στον ΠΑΟΚ, παρουσίασε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο οποίο μιλούν όλοι οι άνθρωποι του σπουδαίου άσου του παρελθόντος.

Η βαθμολογία της Euroleague: Στην τελευταία αγωνιστική θα κριθεί η πρωτιά μετά την ήττα του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι
EUROLEAGUE

23:58 - 06.04.2023

Η βαθμολογία της Euroleague: Στην τελευταία αγωνιστική θα κριθεί η πρωτιά μετά την ήττα του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα και θα πρέπει να περιμένει το ματς με τη Μπασκόνια την τελευταία αγωνιστική για να δει αν θα τερματίσει πρώτος στη regular season.

Παλιοί πρόεδροι, συμπαίκτες, οι μάνατζερ των ομάδων του ΠΑΟΚ επί ημερών του, μιλούν για τον Πρέλεβιτς, θυμούνται παλιές ιστορίες και κάνουν τον απολογισμό, με αφορμή την τιμητική βραδιά που ολοκληρώθηκε με την απόσυρση της φανέλας του.

Μιλάνε συγκεκριμένα, οι πρόεδροι των δύο Ευρωπαϊκών τίτλων Νίκος Βεζυρτζής (1991, Κυπελλούχων) και Απόστολος Οικονομίδης (1994, Κόρατς), ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής, μέχρι τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Ακόμη οι συμπαίκτες του Μπάνε Πρέλεβιτς στον ΠΑΟΚ, Νίκος Σταυρόπουλος, Χρήστος Τσέκος, Νάσος Γαλακτερός, Γιάννης Γιαννούλης, Ευθύμης Ρεντζιάς, Αχιλλέας Μαματζιόλας, οι προπονητές Σάκης Λάιος και Γιάννης Σφαιρόπουλος, καθώς και οι μάνατζερ σε τέσσερις διαφορετικές δεκαετίες, Άγγελος Μιχόπουλος και Τέλης Ζουρνατσίδης!

Το βίντεο ξεκινάει με την αφήγηση του δημοσιογράφου Μάκη Βοϊτσίδη, αυτόπτη μάρτυρα της έλευσης του Μπάνε Πρέλεβιτς στην Ελλάδα, τη μέρα που έφτασε από το Βελιγράδι: