Άρης: Η επιστροφή Χάγκινς και το μπλουζάκι με το «22»

Άρης: Η επιστροφή Χάγκινς και το μπλουζάκι με το «22»

Γιάννης Πάλλας 21:07 - 06.04.2023

Ο Τζος Χάγκινς επανήλθε στις προπονήσεις του Άρη ενόψει Προμηθέα, ενώ η διοίκηση έχει ετοιμάζει μπλουζάκι με το «22» για να τιμήσει το Σούπερ Καπ του 1986 που θα βρεθεί στην οροφή του Αλεξανδρείου.

Με τον Τζος Χάγκινς να επιστρέφει πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Πέμπτης (6/4) στον Άρη. Ο Αμερικανός γκαρντ ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη.

Συνεπώς, ο Τζος Χάγκινς υπολογίζεται κανονικά για το παιχνίδι με τον Προμηθέα (9/4, 15:45) στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League.

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο παιχνίδι και το ημίχρονο της αναμέτρησης, ο Άρης θα πραγματοποιήσει μια εκδήλωση αναρτώντας στην οροφή του «Παλέ ντε Σπορ» το 22ο λάβαρο για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ του 1986.

Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ γι’ αυτό το λόγο έφτιαξε και μπλουζάκι με το νούμερο «22», το οποίο θα μπορεί ο κόσμος να προμηθεύεται από την μπουτίκ της ομάδας.

«Βασίλης Τολιόπουλος και Ελάιζα Μήτρου - Λονγκ τα εγκαινίασαν την Πέμπτη (6/4) και οι παίκτες μας θα τα φορούν κατά την είσοδό τους στο παρκέ, στον αγώνα (09/04, 15:45) με τον Προμηθέα Πάτρας» αναφέρει μεταξύ άλλων η ΚΑΕ Άρης.