Στη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός AKTOR - Δεν ταξίδεψαν οι Αντετοκούνμπο και Βιλντόζα

Στη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός AKTOR - Δεν ταξίδεψαν οι Αντετοκούνμπο και Βιλντόζα

Ηλίας Λαλιώτης 18:30 - 16.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:32 - 16.03.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ με προπόνηση στο ΟΑΚΑ, με τους Κώστα Αντετοκούνμπο και Λούκα Βιλντόζα να μένουν στην Αθήνα.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR καλείται να αφήσει πίσω του την ήττα από τον Ολυμπιακό για την EuroLeague και να κοιτάξει μπροστά, μιας και έχει πολύ σημαντικά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αρχής γενομένης από το αυριανό (17/3, 17:15) ματς με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, το οποίο είναι σημαντικό για να διατηρήσουν οι «πράσινοι» το... μαξιλαράκι ασφαλείας που έχουν για το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για αυτή την αναμέτρηση με μεσημεριανή προπόνηση στο ΟΑΚΑ και εν συνεχεία η αποστολή αναχώρησε για την Θεσσαλονίκη.

Σε αυτή δεν βρίσκονται για μια ακόμα φορά οι Κώστας Αντετοκούνμπο και Λούκα Βιλντόζα, οι οποίοι δεν είναι έτοιμοι για να επιστρέψουν στη δράση και η συμμετοχή τους στο ματς της 30ής αγωνιστικής της EuroLeague με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι (20/3, 21:00) θα ξεκαθαρίσει τη Δευτέρα (18/3), αν και παραμένουν εξαιρετικά αμφίβολοι.