Στο κάδρο του ΠΑΟΚ ο Στέφαν Πένο!

Στο κάδρο του ΠΑΟΚ ο Στέφαν Πένο!

Χρήστος Τσάλτας 21:24 - 02.08.2023 / Ανανεώθηκε: 23:25 - 02.08.2023

Την περίπτωση του Στέφαν Πένο εξετάζει ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυση του

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει το χτίσιμο για τη νέα σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal έχει πέσει στο τραπέζι η περίπτωση του Στέφαν Πένο που έχει αγωνιστεί σε Μπαρτσελόνα και Άλμπα Βερολίνου.

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζει π ΠΑΟΚ προκειμένου να ολοκληρώσει το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν. Ο δικεφαλος του Βορρά έχει ήδη κάνει σημαντικές κινήσεις με πιο δυνατή όλων αυτή του Άντριου Χάρισον που έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ.

Ο Φώτης Τακιανός και οι συνεργάτες του όμως δεν σταματούν εδώ καθώς ο σχεδιασμός έχει μπει στην τελική ευθεία ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας.

Πλέον το βάρος έχει πέσει στην απόκτηση ενός κόμπο γκαρντ που θα μπορεί να δίνει λύσεις στην επίθεση, αλλά να έχει και συνέπεια στην άμυνα. Μια τέτοια περίπτωση έχει πέσει στο τραπέζι τις τελευταίες μέρες.

Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως ο Στέφαν Πένο έχει προταθεί αυτό το καλοκαίρι στους ανθρώπους του δικεφάλου. Ο Σέρβος άσος μετράει σημαντική λαγούμια σε Μπαρτσελονα και Άλμπα Βερολίνου ενώ είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Είναι two-way παίκτης που βγάζει ενέργεια μέσα από την άμυνα, ενώ επιθετικά δεν παίρνει τραβηγμένες προσπάθειες.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Λιθουανία με τη φανέλα της Λιετκαμπέλις, μετρώντας 5,2 πόντους, 2,2 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ κατά μέσο όρο, ερχόμενος από τον πάγκο καρα κύριο λόγο, υπό τις οδηγίες του Νέναντ Τσάνακ.