Η Άλμπα Βερολίνου «βλέπει» τον Ματ Τόμας!

Η Άλμπα Βερολίνου «βλέπει» τον Ματ Τόμας!

Sportal newsroom 20:54 - 02.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:55 - 02.08.2023

Ο Ματ Τόμας που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό είναι ψηλά στη λίστα της Άλμπα Βερολίνου

Με τον Ματ Τόμας, που πέρσι αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό θέλει να ενισχυθεί η Άλμπα Βερολίνου! Ο Αμερικανός γκαρντ με την μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα θεωρείται από τους Γερμανούς ιδανική λύση για την ενίσχυση της περιφερειακής τους γραμμής.

Βέβαια, οι άνθρωποι της Άλμπα ξέρουν ότι στην... κούρσα της απόκτησης του δεν παίζουν μόνοι τους, καθώς ενδιαφέρον για τον πρώην «πράσινο» εκδήλωσε και η Βαλένθια στην οποία αγωνίζονταν ο 28χρονος άσος την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Ο Ματ Τόμας γύρισε στην Ευρώπη για λογαριασμό του Παναθηναϊκού καθώς από το 2019 μέχρι το 2022 έπαιζε στο ΝΒΑ με τους Ράπτορς, τους Τζαζ και τους Μπουλς.

Βέβαια, στην Ελλάδα δεν πρόλαβε να αγωνιστεί σε πολλά παιχνίδια, καθώς αποφασίστηκε να μείνει στο τέλος εκτός ομάδας από τη Basket League. Ο Τόμας με τον Παναθηναϊκό έπαιξε σε δέκα αγώνες της EuroLeague και μόνο έναν αγώνα της Basket League.

Στο διάστημα που παρέμεινε πάντως έδειξε ότι διαθέτει ένα πολύ καλό σουτ, είναι παίκτης με μεγάλη ενέργεια και ποιότητα, στοιχεία που διέκριναν οι Γερμανοί και είναι έτοιμοι να τον αποκτήσουν.