Στο ΟΑΚΑ ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ  - Πήρε τη φανέλα με το αγαπημένο του «41»

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στο ΟΑΚΑ

Στο ΟΑΚΑ ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ - Πήρε τη φανέλα με το αγαπημένο του «41»

Ηλίας Λαλιώτης 18:12 - 02.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:13 - 02.08.2023

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και φωτογραφήθηκε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, η οποία θα έχει το αγαπημένο του «41».

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ πήρε μια δυνατή γεύση από... Παναθηναϊκό και τον κόσμο του, παρότι βρέθηκε για λιγότερο από 24 ώρες στην Αθήνα. Άλλωστε το Sportal σας ενημέρωσε με λεπτομέρειες για τη γεμάτη μέρα που είχε στη χώρα μας

Ο Ισπανός γνώρισε αποθεωτική υποδοχή στο αεροδρόμιο, πήγε για ιατρικές εξετάσεις και φυσικά βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, όπου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις.

Το καταπράσινο 24ωρο του εκστασιασμένου Χουάντσο στην Αθήνα - Πού πήγε και τι έλεγε
EUROLEAGUE

17:10 - 02.08.2023

Το καταπράσινο 24ωρο του εκστασιασμένου Χουάντσο στην Αθήνα - Πού πήγε και τι έλεγε

Ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ βρέθηκε για λιγότερο από 24 ώρες στην Αθήνα, αλλά αυτό το διάστημα ήταν αρκετό για να καταλάβουν όλοι την «τρέλα» του για τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό και την έκστασή του μετά την υποδοχή στο αεροδρόμιο.

Εκεί, μάλιστα, φωτογραφήθηκε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, επιλέγοντας όπως μπορείτε να δείτε το αγαπημένο του «41».

Δείτε την ανάρτηση του Τριφυλλιού:

Το πρωί της Τετάρτης (2/8) o Χουάντσο Ερνανγκόμεθ βρέθηκε ξανά στο ΥΓΕΙΑ για έναν δεύτερο γύρο εξετάσεων. Στη συνέχεια πήγε στην Κηφισιά, όπου ήπιε καφέ και γευμάτισε, με αρκετούς φίλους του Παναθηναϊκού να τον αναγνωρίζουν και να σπεύδουν να τραβήξουν μια φωτογραφία μαζί του.

Εν τέλει, πήγε στο αεροδρόμιο και το μεσημέρι της Τετάρτης αναχώρησε για τη Μαδρίτη, με πτήση της Iberia, προκειμένου να συνεχίσει την προετοιμασία του με την εθνική Ισπανίας για το Μουντομπάσκετ της Ασίας.