Καλωσόρισε τον Ερνανγκόμεθ στην Αθήνα ο Παναθηναϊκός (vid)

Χουάντσο Ερνάνγκομεθ

i

©printscreen

Καλωσόρισε τον Ερνανγκόμεθ στην Αθήνα ο Παναθηναϊκός (vid)

Sportal newsroom 15:20 - 02.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:44 - 02.08.2023

Ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές από την άφιξη του Χουάντσο Ερνάνγκομεθ, δημοσίευσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, καλωσορίζοντας τον διεθνή Ισπανό στην Ελλάδα.

Βίντεο από την άφιξη και την εντυπωσιακή υποδοχή που δέχτηκε ο Χουάντσο Ερνάνγκομεθ το απόγευμα της Τρίτης στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» δημοσίευσε ο Παναθηναϊκός, καταγράφοντας και τα πρώτα λόγια του νέου παίκτη του «τριφυλλιού».

Οι δηλώσεις του Ισπανού:

«Είμαι χαρούμενος, είμαι πολύ ενθουσιασμένος γι' αυτό το πρότζεκτ. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα πάντα και θα πρέπει να αρχίσουμε να δουλεύουμε γι' αυτό το σκοπό. Αλλά είμαι χαρούμενος. Βλέπω τους οπαδούς που περιμένουν, θα είναι διασκεδαστικό».

Όσο για την μοίρα που τον έφερε στην Ελλάδα, είπε: «Δεν ξέρω για τη μοίρα και την τύχη. 'Έπαιξα εδώ πέρσι απέναντι στην Ελλάδα και ερωτεύτηκα την πόλη και τους φιλάθλους. Όταν παίζει ο Παναθηναϊκός στην έδρα του είναι μία τρελή ατμόσφαιρα, ανυπομονώ να τη νιώσω, ανυπομονώ να παίξω γι' αυτή την ομάδα. Αισθάνομαι χαρούμενος και υπερήφανος που εκπροσωπώ τη χώρα μου. Υπάρχει μεγάλη χαρά που βρίσκομαι σε αυτό το το ιστορικό κλαμπ, μία από τις καλύτερες ομάδες την τελευταία 20ετία και ήρθα εδώ για να δουλέψω.

Δέχτηκα πολλά μηνύματα προτού υπογράψω για να έρθω εδώ. Όταν συμφώνησα μου είπαν συγχαρητήρια. Αισθάνομαι την αγάπη. Αλλά πρέπει να αρχίσουμε τη δουλειά και να κερδίζουμε ματς. Όλοι έχουν το δικό του όνομα. Πέρσι ο Λεσόρ ήταν «θηρίο» , ο Σλούκας είναι θρύλος, με τον Βιλντόζα έχω παίξει αρκετές φορές. Ανυπομονώ να παίξω με όλους».