Χωρίς τον Σχίζα ο ΠΑΟΚ στη Ρόδο

Χωρίς τον Σχίζα ο ΠΑΟΚ στη Ρόδο

i

©Intime

Χωρίς τον Σχίζα ο ΠΑΟΚ στη Ρόδο

Νίκος Καλαμπάκας 16:38 - 28.09.2023 / Ανανεώθηκε: 16:39 - 28.09.2023

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το Super Cup ολοκληρώθηκε με απρόοπτο αφού ο Φώτης Τακιανός είδε τον Σταύρο Σχίζα να αποχωρεί από την προπόνηση τραυματίας.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το Super Cup με τον Φώτη Τακιανό να απιοκλείει από την αποστολή των Σταύρο Σχίζα, αφού τραυματίστηκε και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του.

Λίγες ώρες πριν το ταξίδι του για τη Ρόδο, εκεί όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό του Super Cup, o ΠΑΟΚ είδε τον Σχίζα να αποχωρεί με πρόβλημα στη γάμπα από την προπόνηση. Ο Έλληνας φόργουορντ έχει ένα αιμάτωμα και θα μείνει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να κάνει αποθεραπεία.

Αυτό δημιουργεί πρόβλημα στον κόουτς Τακιανό ο οποίος θα πάρει μαζί του στην αποστολή τους Σκάιλερ Φλάτεν, Μάικλ Γκίλμορ, Τζαμάνι ΜακΝίς, Άντριου Χάρισον, Νίκο Τσιακμά, Μιχάλη Τσαϊρέλη, Έλβαρ Φρίντρικσο, Βαγγέλης Μαργαρίτη, Θοδωρής Κωνσταντινίδη, Νίκο Αρσενόπουλο, Θοδωρή Σκουλαριώτη, Αριστοτέλη Σωτηρίου και Λαουρίνας Μπελιάουσκας.

Υπενθυμίζεται ότι στη Ρόδο έχουν ήδη προσγειωθεί Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Περιστέρι. Οι τρεις ομάδες αναχώρησαν με κοινή πτήση από την πρωτεύουσα και βρίσκονται στο «νησί των ιπποτών» από το μεσημέρι της Πέμπτης 28/9.

Στη Ρόδο ο ΠΑΟΚ θα φορέσει για πρώτη φορά και τη φανέλα της νέας σεζόν, την οποία οι Θεσσαλονικείς παρουσίασαν σε μια όμορφη εκδήλωση τη Δευτέρα 25/9. Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας θέλουν να δείξουν ανταγωνιστικό πρόσωπο κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι των δύο ομάδων για φέτος.