Παρέα στο αεροπλάνο Μπαρτζώκας και Σπανούλης: Παράθυρο διάλεξε ο ένας, διάδρομο ο άλλος (pic)

Παρέα στο αεροπλάνο Μπαρτζώκας και Σπανούλης: Παράθυρο διάλεξε ο ένας, διάδρομο ο άλλος (pic)

Χρήστος Τσάλτας 11:15 - 28.09.2023 / Ανανεώθηκε: 11:45 - 28.09.2023

O Γιώργος Μπαρτζώκας και Βασίλης Σπανούλης επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο για τη Ρόδο εκεί όπου ο Ολυμπιακός και το Περιστέρι θα αγωνιστούν την Παρασκευή (29/9) στον ημιτελικό του Super Cup και οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν μαζί και να επικοινωνήσουν τις απόψεις τους για τη νέα σεζόν.

Αποστολή στη Ρόδο: Ηλίας Λαλιώτης, Χρήστος Τσάλτας

Στο «Ελ. Βενιζέλος» συναντήθηκαν τρεις αποστολές: Του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του Περιστερίου και μπορεί όλοι να εστίασαν στον Σλούκα και τη συνάντησή του με τους «ερυθρόλευκους», αλλά υπήρξαν κι άλλες συναντήσεις... κορυφής. 

Όπως αυτή του Γιώργου Μπαρτζώκα με τον συνάδελφό του Βασίλη Σπανούλη. Μάλιστα, ο προπονητής του Ολυμπιακού και του Περιστερίου όχι απλώς άνοιξαν κουβέντα, αλλά στο αεροπλάνο κάθισαν δίπλα δίπλα. Ή σχεδόν δίπλα-δίπλα, αφού ο πρώτος επέλεξε τη θέση στο παράθυρο και ο δεύτερος αυτή του διαδρόμου. Άφησαν δηλαδή, ανάμεσά τους μία κενή θέση, όχι όμως για να δημιουργήσει απόσταση μεταξύ τους. Απλώς, επειδή ήταν μη διαθέσιμη σε κάποιος άλλον επιβάτη.  

Εν τω μεταξύ, οι ομάδες τους θα συναντηθούν στον ημιτελικό της διοργάνωσης του Super Cup που θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι την Παρασκεύη (29/9) στις 17:00, στο γήπεδο της Καλλιθέας στη Ρόδο, ενώ την ίδια μέρα αλλά στις 20:30 ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι νικητές θα συναντηθούν το Σάββατο (30/9, 20:30) στον τελικό και οι χαμένοι στον ανούσιο μικρό τελικό (17:00).