«Πάγος» μεταξύ Μπαρτζώκα και Σλούκα - Η αντίδρασή τους όταν συναντήθηκαν στο αεροδρόμιο

«Πάγος» μεταξύ Μπαρτζώκα και Σλούκα - Η αντίδρασή τους όταν συναντήθηκαν στο αεροδρόμιο

Χρήστος Τσάλτας 10:31 - 28.09.2023 / Ανανεώθηκε: 11:45 - 28.09.2023

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας κι ο Κώστας Σλούκας συναντήθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το πρωί της Πέμπτης (28/09) κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για τη Ρόδο, όπου θα διεξαχθεί το Super Cup και δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα.

Αποστολή στη Ρόδο: Χρήστος Τσάλτας

H συνάντηση ήταν... μοιραία, καθώς το ταξιδιωτικό πλάνο περιελάμβανε την μεταφορά του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού (αλλά και του Περιστερίου) με την ίδια πτήση στη Ρόδο εκεί όπου την Παρασκευή και το Σάββατο (29-30/9) θα διεξαχθεί το Super Cup και θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της σεζόν 2023-24. 

Κι αφού ο Κώστας Σλούκας συναντήθηκε με τέως συμπαίκτες του, όπως τον Κώστα Παπανικολάου και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη και κοντοστάθηκε, τους χαιρέτησε και τα είπαν σε εύθυμο κλίμα, κάποια στιγμή στον δρόμο του βρέθηκε και ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας. 

Εκεί τα πράγματα ήταν πιο... ψυχρά. Σε αντίθεση με τη συμπεριφορά του σε σχέση με την υπόλοιπη αποστολή του Ολυμπιακού, ο Σλούκας προσπέρασε τον κόουτς Μπαρτζώκα. Δεν έριξε ούτε ματιά και συνέχισε την πορεία του προς την πύλη επιβίβασης του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος». Οι δυο τους, δεν είχαν ιδανική σχέση ακόμα και τον καιρό που συνεργάζονταν υπό το λογότυπο και τα χρώματα της ίδιας ομάδας, πόσο μάλλον τώρα που ο 33χρονος γκαρντ φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, πλέον δεν κρύβουν ιδιαίτερα τα συναισθήματα που έχουν ο ένας για τον άλλον. 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη media day άλλωστε, ξεκαθάρισε πως «ασχολούμαι με τους παρόντες» και όχι με όσους αποχώρησαν, ενώ ο Σλούκας -προς το παρόν τουλάχιστον, όπως ο ίδιος είπε- δεν θέλει να μιλήσει για το τι έγινε, αλλά είπε πως αν ποτέ αποφασίσει να το κάνει όλοι θα καταλάβουν. Το... Beef λοιπόν, συνεχίζεται και μένει να δούμε ποιες θα είναι οι αντιδράσεις τους όταν συναντηθούν στο ίδιο γήπεδο για τον ίδιο αγώνα. 

Αυτό μπορεί και να συμβεί το Σάββατο (30/9) στον τελικό του Super Cup κι αν όχι, τότε θα συμβεί στο ΟΑΚΑ στις 6 Οκτωβρίου για την πρώτη αγωνιστική της Euroleague.