Ατάκα - φωτιά του Σλούκα: «Ο Ολυμπιακός επηρεάζει καταστάσεις και δημοσιογράφους με αποτέλεσμα να αποκρύπτεται η αλήθεια» (vid)

Κώστας Σλούκας

i

© Intime

Ατάκα - φωτιά του Σλούκα: «Ο Ολυμπιακός επηρεάζει καταστάσεις και δημοσιογράφους με αποτέλεσμα να αποκρύπτεται η αλήθεια» (vid)

Sportal newsroom 16:36 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 16:50 - 27.09.2023

Ο Κώστας Σλούκας εξηγεί στην κάμερα του Sportal το τι συνέβη το καλοκαίρι και πήρε την απόφαση να μετακινηθεί από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό, επισημαίνοντας ότι οι ερυθρόλευκοι επηρεάζουν καταστάσεις αποκρύπτοντας την αλήθεια...

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε στο Sportal αποκλειστικά κατά τη διάρκεια της Media Day του Παναθηναϊκού και τα όσα είπε ήταν πολλά κι ενδιαφέροντα.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη φυγή του από τον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας ότι η αλήθεια δεν βγήκε ποτέ στο φως διότι οι Πειραιώτες επηρεάζουν πράγματα και καταστάσεις.

«Αυτό που με έχει ενοχλήσει για τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό είναι ότι δεν γράφονται τα πράγματα όπως έγιναν. Γράφονται από τη μία πλευρά μόνο και είναι και λογικό. Είναι πολύ μεγάλο κλαμπ ο Ολυμπιακός και επηρεάζει καταστάσεις και δημοσιογράφους. Οπότε αποκρύπτεται η αλήθεια και τι έχει συμβεί. Δεν θα κάτσω να αναφέρω τι έχει γίνει. Δεν με επηρεάζει ιδιαίτερα αγωνιστικά. Kυρίως με ενοχλεί ότι δεν γράφονται τα αληθή γεγονότα», τονίζει ο Έλληνας γκαρντ, σε μια προσπάθεια να εξηγήσει τα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι μέχρι τη στιγμή που πήρε την απόφαση να αφήσει τον Ολυμπιακό και τον Πειραιά προκειμένου να... ανηφορίσει στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναίκού.

Δείτε στο βίντεο όσα δήλωσε για τον Ολυμπιακό ο Κώστας Σλούκας:

Tags: