Παπαγιάννης: «Ήταν ένα όνειρο να γίνω αρχηγός του Παναθηναϊκού»
i

Γιώργος Παπαγιάννης / © Intime

Παπαγιάννης: «Ήταν ένα όνειρο να γίνω αρχηγός του Παναθηναϊκού»

Πάρης Τσελεπίδης • 14:02 - 03.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε στη EuroLeague και τόνισε πως το να γίνει αρχηγός του Παναθηναϊκού ήταν ένα όνειρο για εκείνον.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης «ανακρίθηκε» από την κάμερα της Euroleague, με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να έχει να πει αρκετά. 

Μία εικόνα του Μπέικον, μία εξήγηση για τον Παναθηναϊκό
ΠΑΡΗΣ ΤΣΕΛΕΠΙΔΗΣ

18:10 - 02.02.2023

Μία εικόνα του Μπέικον, μία εξήγηση για τον Παναθηναϊκό

Η έκφραση στο πρόσωπο του Ντουέιν Μπέικον πριν πάει στα αποδυτήρια του «Wizink Center» φανέρωσε όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται το πως νιώθει πλέον ο Παναθηναϊκός ολόκληρος, ειδικά μακριά από το ΟΑΚΑ. Γράφει ο Πάρης Τσελεπίδης.

Ο διεθνής σέντερ μίλησε για τον «οικογένεια» του Παναθηναϊκού, τα νέα του καθήκοντα ως αρχηγού των «πράσινων», αλλά και τι πρέπει να αλλάξει η ομάδα του τη φετινή σεζόν, προκειμένου να πετύχει.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Παπαγιάννης:

«Ήταν ένα όνειρο να γίνω αρχηγός του Παναθηναϊκού και έγινε πραγματικότητα. Παίρνω παράδειγμα απ΄όσους είχα στην θέση του αρχηγού και ξέρω πως πρέπει να είσαι εκεί για τους συμπαίκτες σου, τόσο εντός, όσο και εκτός παρκέ. Ο αρχηγός πρέπει να βρίσκεται ανάμεσα στους προπονητές και τους παίκτες, ώστε να είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα. Μεγάλωσα εδώ, είναι η οικογένειά μου. Δεν είναι σωστό ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία. Το λέω σαν αρχηγός και σαν ένας παίκτης που βρίσκεται τόσα χρόνια εδώ. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό».